حتی وقتی همه چی آروم بود و مشکلی نبود دل آشوبه دلشوره اضطراب استرس ناراحتی شدیدی بهم دست میداد تپش قلب که دیگه نگم برات گاهی تا مرز سکته هم میرفتم... همیشه نگران بودم خیس عرق میشدم از استرس رنگم گچ میشد سریع گریه ام میگرفت و....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تااینکه شروع کردم به رها کردن.... هرچیزی که باعث استرس وناراحتیم میشد ولش کردم خیلی کارایی که قرار بود انجام بدم اما حالم بدمیشد ولش کردم حتی اگه ضرر میکردم... اما روحم جسمم مهم تر بود...خلاصه یه مدت شروع کردم پس انداز
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
خلاصه یه مدت پس انداز کردم همسرمم خیلی کمکم کرد تاازاین حالت دربیام...گفت حاضرم هرکار کنم ولی خستم ازاینکه انقدر پریشونی... خلاصه یه مدت افتادم دنبال خرید وچیزایی که دلم میخواست خریدم...(من باخرید حالم خوب میشه خیلی...شاید برای بعضیها عادی باشه)
ببین شمارو نمیدونم اما وقتی خرید میکنم حالم عالیه...حتی یه مغازه ساده یه بازار برم روحیم عالی میشه...پس انداز کردم که پولی باشه که برم چیزایی بخرم حالم خوب شه