2777
2789
عنوان

امسال چجوری درس بخونم بیست بشم

375 بازدید | 21 پست

خوب من سال هشتم هستم امسال و سال پیش ۲۰ شد کارنامه ام اما میخوام بیشتر و فراتر یاد بگیرم البته مدرسه ما غیر دولتیه و خودش هم فراتره هم سخت تر اما من میخوام مثل تیزهوشان سخت بخونم امسال ساعت ۳ میام خونه از مدرسه بگید ک چجوری بخونم که به همه کارام مثل درس زبان کامپیوتر تفریح موسیقی هم برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه واقعا دارم برنامه ریزی میگم که چطور همه این کارهارو انجام بدم تو یک روز و همچنان درسم خ ...

عزیزم چرا جبهه پیگیری فقط تج به خودم به عنوان کسی که ۸ سال ازت بزرگتره رو گفتم

عزیزم وارد دبیرستان بشی رسما دهنت آسفالت میشه الان شل کن

میدونم خیلی سخته ولی من تو یک اکیپی هستم که خیلی خر خونین هممون بعد یجورایی تو کلاسمون کلا رقابت داریم مدرسمون سخت میگیره خیلی باید بخونم اگر میشه درمورد برنامه ریزی بهم مشاوره بده

عزیزم چرا جبهه پیگیری فقط تج به خودم به عنوان کسی که ۸ سال ازت بزرگتره رو گفتم

نه جبهه نگرفتم گفتم که بهم بیشتر در مورد برنامه ریزی کمک کنی جسارت کردن ببخشید

عزیزم من امسال نهم رو تموم کردم پایه نهم به بنظر من اونقدر سخت نبود امسال ولی اگه میخوای نمونه یا تیزهوشان قبول شی باید از اول سال سخت درس بخونی امسال که اینقدر ازمون نمونه سخت بود با اینکه از اول سال خوندم ولی بازم قبول نشدم با اینکه معدلم ۲۰ بود 

میدونم خیلی سخته ولی من تو یک اکیپی هستم که خیلی خر خونین هممون بعد یجورایی تو کلاسمون کلا رقابت دار ...

عزیزم ببین من یکم رکم خودمم افت تحصیلی و شدید تجربه کردم همراه افسردگی این شرایطی که شما داری و همش و هم گذروندم و الان جوریم انگار این حرفا رو به خودم میزنم 

خودم امسال دهم و تموم کردم 

من راهنمایی و مدرسه دولتی بودم که جونت در میاد تا نمره بهت بدن و از اون مدرسه هم با معدل کل ۱۹.۸۰ فارغ تحصیل شدم منم راهنمایی خودمو خفه کردم کلی استرس واسه ۱۹.۷۵ گریه میکردم کل مدرسه فهمیده بودن من خرخونم ولی وارد دبیرستان هم شدم اونم رشته تجربی همین کار و پیش گرفتم همون ماه اول افسرده شدم چون درستی راهنمایی بیش از اندازه آسون و راحته و عملا میگم نمره گرفتن توش خیلی ساده است دبیرستان برعکس هم خرخون زیاده هم سختی درسا زیاد الان نمیگم درس نخون نه ولی سعی کن بیشتر استراحت کنی از لحاظ روحی خودتو تحت فشار نذاری من الان هم مدرسه دولتی هستم و تلاشی برای قبولی تیزهوشان نکرده بودم و نظری هم ندارم 

عزیزم من امسال نهم رو تموم کردم پایه نهم به بنظر من اونقدر سخت نبود امسال ولی اگه میخوای نمونه یا تی ...

والا تیزهوشان دهنتو سر ویس میکنه نمیخوام برم روشنگران و اینجور جاها منتها میخوام که فراتر یاد بگیرم تا بهتر کنکور پزشکی بدم

عزیزم من امسال نهم رو تموم کردم پایه نهم به بنظر من اونقدر سخت نبود امسال ولی اگه میخوای نمونه یا تی ...

چقدر با شنیدن حرفای شما ها یاد پارسال خودم میوفتم منم یک دختری بودم که پر از آرزو...