2777
2789
عنوان

شوهرم محکوم شد

472 بازدید | 20 پست

سلام دوستان تو تاپیکای قبلم گفتم با شوهرم دعوام شد با کمربند منو زد منم شکایت کردم حالا محکوم شده و براش دیه بریدند . ولی اینقدر پر رو هست که حق به جانب هست و ن تنها معذرت خواهی نکرده بلکه هر روز پر رو تر میشه مثلا اقساطی که بنام من هست رو پرداخت نمیکنه من اجازه کار تو مهریه دارم میرم سر کار واسه اینکه کار رو بهم سخت کنه بهم ماشین نمیده با چ بد بختی با تپ سی باید برم و بیام خلاصه کلی هم طلبکاره . هستین بقیشو بگم ؟

عجب آدمایی پیدا میشنا

آره بگو

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بعد از همون روز اول که خودش جاشو جدا کرد قبل اینک حتی ازش شکایت کنم .. بچه ها متاسفانه من تو زندگیم خیلی ناز این آقا رو کشیدم به لحاظ جنسی هم خیلی گرمتر از اون هستم حتی بارها بهش گله کرده بودم اونم نقطه ضعف منو میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه بعد که فهمید شکایت کردم و بهش گفته بودن باید وثیقه بذاری به بابام زنگ زده بود که یا رضایت بده یا دیگه خانواده ها با هم کاری نداشته باشن ک البته من رضایت ندادم و هشت ماهه نه دیگه با هم جایی میریم نه با خانواده همدیگه رفت و آمد داریم بماند که چقدر منو عذاب میده مثلا بدون هماهنگی با من با مادرش و خواهرش پسرمو بر میداره میره مسافرت یا مثلا چند روز باغ و... و فقط من اشک میریزم 

عزیزم کبودی هات زیاد بود؟

منم متاسفانه همسرم دست روم بلند کرده.

و یه جاهاسس کبود شده و خراش برداشته

ارزش داره برم پزشکی قانونی؟

چون قبلا جرات نمیکرد کتک بزنه.

الان من هیچکاری نمی کنم براش عادی شده

عزیزم کبودی هات زیاد بود؟منم متاسفانه همسرم دست روم بلند کرده.و یه جاهاسس کبود شده و خراش برداشتهارز ...

بله . بنظرم حتما برو و تو کلانتری هم رضایت نده تا محکوم بشه 

عزیزم کبودی هات زیاد بود؟منم متاسفانه همسرم دست روم بلند کرده.و یه جاهاسس کبود شده و خراش برداشتهارز ...

البته اینم بگم شوهرت میتونه انکار کنه و برائت بگیره ولی شوهر من تو اظهاراتش به درگیری اشاره کرده بود و واسه همین محکوم شد مثلا برای تهدید با چاقو و افترا برائت بهش دادند چون اعتراف نکرد خلاصه پروسه زمان بری هست و اگه شوهرت مثل شوهر من حق به جانب باشه ممکنه لج کنه و بهت بد بگذره 

بله . بنظرم حتما برو و تو کلانتری هم رضایت نده تا محکوم بشه

من کبودی هام دو سه تا در حد یه سکه هست.

بیشتر توی دلم و سرم زد که ردی ازش نمونه.

خدا لعنتش کنه.

امروز کلا به غلط کردن افتاده بود 

ولی یه بار که توی سرم زد بیهوش شدم .همش اون لحظه میاد تو ذهنم میگم برم دنبال شکایت که بترسه.

چون قبلا جرات نمیکرد.

به نظرت با تعداد کبودی کم و چند تا خراش به جایی میرسم

البته اینم بگم شوهرت میتونه انکار کنه و برائت بگیره ولی شوهر من تو اظهاراتش به درگیری اشاره کرده بود ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده.

من بیشتر از این ناراحتم که قبلا اصلا نمیزد .

ولی الان بی رحمانه میزنه.

یک ساله اینجوری شده.

دوازده ساله ازدواج کردیم.

اوایل ازدواج بهم سیلی زد بابام فهمید و خیلی کتکش زد گفت حق نداری دست رو دخترم بلند کنی اونم دیگه جرات نکرد

ولی الان یکی دوبار زد دید من به کسی چیزی نمیگم دوباره راحت میزنه

من کبودی هام دو سه تا در حد یه سکه هست.بیشتر توی دلم و سرم زد که ردی ازش نمونه.خدا لعنتش کنه.امروز ک ...

باز خوبه که به غلط کردن افتاده شوهر پر روی من تازه طلبکاره 

ببین قطعا حتی یه لکه کوچیک هم باشه بررسی میشه بنظرم شکایت کن اگه تو کلانتری به گوه خوردن افتاد رضایت بده چون اگه اعتراف نکنه بیگناه شناخته میشه و چون کم زده اگه محکومم بشه دیه ی خیلی کمی میبرند شما برو کلانتری بعد از یه هفته میخوانش اگه دیدی پشیمون بود رضایت بده تا همین جا بسشه . شوهر من تو کلانتری هم پر رو بازی در میاورد 

اگه همین یه بار بوده و خوبی هایی هم داره بگذر به خاطر پسرت

دارم میگم تو این هشت ماه چه بلاهایی سرم آورد از نداذن اقساط . بد دهنی و...بعضی وقتا میگم یعنی این همون شوهره ؟؟؟ولی دلمم برای پسرم کبابه بعضی وقتا گریه میکنه 

خب تو که بابات طرفدارته به بابات بگو . بابای من خوبه ولی متاسفانه زود فریب میخوره و ممکنه جلوی شوهرم تازه منو ضایع کنه . یا اینکه وقتی اومد آشتی تو بگو باید بزنمت و سیر بزنش بعدم به این راحتی آشتی نکن