2777
2789
عنوان

قضاوت با شما خواهشا بیاید

107 بازدید | 11 پست

مادرم واسه برادرزاده اش که تازه فوت کرده شام به فامیلا داد چون خونه مون نزدیکه همش داشتیم کارا رو انجام میدادیم حواسش نبود به عروس و دامادش بگه حالا شوهرم اون شب نمیومد میگفت نمیام کسی به من نگفته آخرش مامانم زنگ بهش گفت بیا ببخشید من یادم رفت بگم

یک ساعت با تاخیر رفتیم فامیلا شام شون رو خورده بودن فقط مامانم و داداشم غذا نخورده بودن گفتن منتظر بودیم شما بیاین بعد بخوریم

از وقتی که از خونه مادرم اومدیم ۲ روزه به صورت فجیع با من دعوا میکنه که چرا مامانت از قبل منو دعوت نکرده بود چرا فامیلات شام خوردن چرا همه مردا اومدن اون اتاق کسی به من نگفت این اتاق

داره منو میخوره انقدر داد کشیده سرم حالم اصلا خوب نیست

حتما قبلا یه بلای این مدلی سرشوهرت دراوردی داره تلافی میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما قبلا یه بلای این مدلی سرشوهرت دراوردی داره تلافی میکنه

نه من جرئت ندارم از اینکارا کنم 

اتفاقا بهش گفتم فلان روز این رفتار رو از خانواده ات دیدم مگه من کاری کردم

عزیزم ول کن چرا حال خودتو بد میکنی؟ که چی؟ اون راحت الان خوابه تو جنگ اعصاب گرفتی از جیب خودت میره همش

مردا همشون همینن الان خانواده خودش بود لاپوشونی میکرد خب توام خانواده اونو از کم تا زیاد زیرنظر بگیر 

بگو اخه بیشور برادر زاده اش فوت مرده اون الان هوش حواس داره که تو مثل خاله زنکا میگی صدام نکرد ال کرد بل کرد 

میخواست دیر نمیموند اونم یک ساعت تا همچی شام میخوردن مردم مگه الاف اونن؟ 

بد یادش دادی هممون بد یاد دادیم

سلام عزیزم 

بلهم در آرامش صحبت کنید 

نیاز به سر و صدا دعوا نیست 

بگو عزیزم 

تو که میدونی اونا عزادارن 

سرشون شلوغه 

دگه شما جز خانواده هستید نیازی به دعوت نیست ک 

حالا هم اگه اشتباه شده من ک نمیتونم ضامن رفتار ههای مهمان ها باشم . 

حالا اون عصبانیه از ریز و درشت اون شب ایراد میگیره .

تو خودتو ناراحت نکن . 

عزیزم ول کن چرا حال خودتو بد میکنی؟ که چی؟ اون راحت الان خوابه تو جنگ اعصاب گرفتی از جیب خودت میره ه ...

بد یادش ندادم بد تربیتش کردن

حق طلاق رو دارم ازش حرص میخوره

نه من جرئت ندارم از اینکارا کنم اتفاقا بهش گفتم فلان روز این رفتار رو از خانواده ات دیدم مگه من کاری ...

پس ازبس کوتا امدی شوهرت سوارت شده دقیقامثل من شوهرم سوارمه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

خب مادرت حولسش نبوده شما یادش مینداختی

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

حق که با همسرت نیست به هیچ وجه

ولی شما سعی کن رفتارشو نادیده بگیری برای ارامش زندگیتون

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "