2777
2789

خودم وقتی دخترم بدنیا اومد و کنارم رو تخت داشتم نگاهش میکردم 

بعد از اون وقتی تنها بیست هندسه تو دبیرستان تو مدرسه شدم 

یا وقتی که با خواهرم یه سکه تمام بهار جایزه گرفته بودیم 

یا اون موقعی که با شوهرم زیر بارون داشتیم میدویدیم که خیس نشیم اون موقع ماشین نداشتیم ولی اصلا برامون مهم نبود لذت میبردیم 

قبولی سمپاد

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم وقتی که دوستمو بعد از ۴ سال دیدم

واقعا جونم به جونش وصله

با اینکه فقط یه روز پیشم بود ولی خب خیلی خوب بود

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
اوه اوه مخصوصا تستای هوش اونا که به ادم حس انیشتین بودن میده

میدونیی من امسال میرم یازدهم بعد چون قبل تابستون کلا ریاضی تست نمیزدم درصدای ریاضیم تو قلمچی افتضاااح بود بعد دیگه باورم شده بود تو ریاضی خنگم و حتی به نخوندنش واسه کنکور فکر میکردمم، ولی وقتی شروع کردم از تابستون به تست زدن و مخصوصا امشببب ک اون ده تای سخت و حل کردم خیلی امیدوار شدم😂✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨