2777
2789
عنوان

رتبه ها اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 38 پست
رتبه های زیر ۲۰۰۰ دوبرابر نشدن در حد چند نفری افتادن جلوشون بیشتر رتبه های ۵۰۰۰تا ۸۰۰۰تاثیر مخرب دید ...

چرا دوبرابر شدن پورعباس خرکیه این وسط. عزیزم وقتی ترازم پارسال ۸۰۰ می‌داده درحالی که سقف ترازی امسال کمتر بوده پس باید زیر۸۰۰ میاره حالا چندداده ۱۲۰۰ معلومه دوبرابر شده دوما توبازه من اتفاقا کسایی بودن که پزشکی دندون رفته بودن ولی دوباره کنکور دادن.

و رتبه هایی که درصدای امسال دادن بحاطر این بدشده نسبت به پارسال که کنکور امسال راحت تر بود

کنکور راحت‌تر نبود بچه ها آماده تربودن یک دوما وقتی راحتتره تراز داده عزیزم به درصد چه ربطی داره الان ما برای اون ترازم ناراحت بودیم ولی دلیل نمیشه که ترازن رتبه پارسال نده بماند که من سر معدل باگ خوردم وبااینکه توضرایب بالا نمرات بالا داشتم بهم نسبت به بقیه تراز کمتری دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوبرابر شدن پورعباس خرکیه این وسط. عزیزم وقتی ترازم پارسال ۸۰۰ می‌داده درحالی که سقف ترازی امسال ...

ببین عزیزم شرایط پارسال رقبا پارسال سطح آزمون پارسال آمادگی بچه ها وخیلی چیزای دیگه رورتبه ها وترازای امسال تاثیرگذار بوده درسته خیلی ناحقیم شد ولی درحق رتبه های ۲۰۰۰تا۸۰۰۰که رتبه شون قشنگ ۳تا۴برابر شده بود من خودم رتبه ام حدود۹۰۰شد بامعدل ۱۹.۳۷ومیانگین درصد ۵۵ پارسال این معدل و این درصد رتبه خیلی بهتری میداد اما کی؟پارسال 

پارسال شرایط خیلی فرق میکرد داوطلبا بچه های۱۴۰۲ بودن نه ۱۴۰۳

کنکور راحت‌تر نبود بچه ها آماده تربودن یک دوما وقتی راحتتره تراز داده عزیزم به درصد چه ربطی داره الا ...

ببین مثلا پارسال تعدا افرادی که تراز ۸تا۹هزار کسب کردن ۲۰۰۰۰نفر بودن مثلا میگما اطلاعس ندارم امسال ۴۰۰۰۰نفر بودن پس رتبه جابجا میشه نسبت به پارسال درضمن بودن کسانی که پزشکی ودندومو دارو اردن نرفتن برای امسال رتبه شونم زیر ۱۰۰۰بوده ولی خیلی کم وخیل استثنا درحد چندنفری چون رتبه های زیر۱۰۰۰دانشگاه هایی که میخواستنو اغلب قبول میشن دلیلی نداره دوباره کنکور بدن ولی دانش اموزای سیوی مربوط به تراز۸۰۰۰تا۹۰۰۰بوده

سلام اسی وقتت بخیر منم امسال پشت کنکوریم چندوقته دنبال یه مشاور خوبم میشه اگه مشاورتون خوب بود معرفی ...

سلام مشاورم حضوری بود ولی آنلاین تیم مدیکال مپ وپیرامیدخوبن

سلام مشاورم حضوری بود ولی آنلاین تیم مدیکال مپ وپیرامیدخوبن

سلام نه عزیزم میخوام مطمعن باشم نسبت به اون مشاور، شما کدوم شهرین؟ مشاور خودتونو معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم🥲🥲