2777
2789

بچه ها میدونید چرا رتبه ها بد شده؟؟؟؟؟؟

میدونید چرا با تراز ها منطبق نیست؟؟؟؟؟؟؟

چون افرادی که پارسال انتخاب رشته کردن رفتن دانشگاه همشون الآن دوباره کنکور ثبت نام کردن تیری تو تاریکی انداختن شاید امسال جای بهتر قبول بشن.

از یه ورودی صدو پنجاه نفری پزشکی یه دانشگاه مطرح ، پنجاه نفر این کار رو کردن ، رتبه هاشون هم بدتر از قبل شده ها ولی باعث شده رتبه ها اینقدر داغون جابه جا بشه .

بچه ها این افراد قرار نیست انتخاب رشته کنند.

تو رو خدا با ترازتون انتخاب رشته کنید . نه با رتبهههههه

بچه ها اگه با رتبه انتخاب رشته کنید می بارید بدم میبازید، فقط با تراز انتخاب کنید نه رتبه

...I got this feeling in my SOUL

لطفاً ریپلای بزنید همه ببینند.

بچه ها خودتونو بدبخت نکنید ، تراز هشت هزار و سیصد چهارصد معلومه که پرستاری میده ، رتبه ها رو توجه نکنید همشون اشتباهه ، فقط بچسبید به تراززرزرر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو رو چه حسابی میگین؟واقعیه یا دلخوش کنی میگین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکی لایکم کنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو مطمعنی؟خدایا شکرت چقد خوشحال شدم شنیدم

واقعی دارم میگم من خودم دانشجو یه رشته خوبم، یه عالمه از دوستام با تراز پارسال کنکور شرکت کردن بعد رتبشون دو برابر شده ، نشستن سرجاشون، این افراد که قطعا نمیان انتخاب رشته کنند برن یه چیز بدتر😭

الان چه فرقی داره ؟ شما رشته ات چی بود ؟

خیلی فرق داره ، فرض کن پارسال مثلا تا دو هزار رفتن پزشکی دولتی و پردیس. از این افراد سی چهل درصد اومدن الکی الکی با تراز پارسال تو کنکور شرکت کردن ، با خودشون گفتن شرکت میکنیم اگه رتبه بهتر داد به اون تراز انصراف می‌دیم میریم حتی بهتر. شما ببین چقدررررررررر این تعداد افراد که تراز های خوبی هم قاعدتاً داشتن باعث جالبه جایی الکی رتبه ها میشن .

به خدا این ظلم رو سنجش در حق بچه ها کرد با این سیستم مزخرف تراز سیوی