دوستان لطفا راهنماییم کنید درسم خیلی خوب بود دوران مدرسه یکم بدشانسم سال کنکورم خیلی تلاش کردم هیچی کم نزاشتم حتی بیشتر خوندم ولی تلاشام نتیجه نداد اونجوری که حقم بود واسم رقم نخورد امسالم ترازا و رتبه هارو داغون دادن اگه پشت کنکور بمونم علاوه بر ترمیم نمره های دوازدهم باید یازدهم رو هم امتحان بدم رتبم ۲۰ هزار منطقه ۲ شده خیلی رادیولوژی دوست داشتم از مشاورم پرسیدم گفت پرستاری و علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازاد میارم به نظرتون ارزش داره برم یا بمونم پشت کنکور؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره میاری برو هرسال اوضاع بدتر میشه وغیر قابل پیش بینی میتونی اگه مشکال هزینه نداری پرستاری ازاد شهر خودت بری درکنارش برای کنکورهم ترمیم بدی با تراز امسال دوباره انتخاب رشته کنی
بچه ها واقعا انقد تلاش کردم شبو روزمو گذاشتم ولی واقعا بدشانسی اوردم نمیدونم چرا اینجوری میشه تو خونه هر درسیو بالای ۷۰ درصد میزدم رفتم کنکور درصدام کم شد امتحان نهایی نمره هام در حد تلاشم نبود با اینکه اصلا ادم استرسیی نیستم که بگم استرس عاملشه الانم اگه بمونم کلی هزینه ی کلاس و کتاب داره پشت کنکور موندن هم ریسکه ممکنه تا ۷،۸ سال ادم قبول نشه هر سال سنجش قوانین بدتری رو میزاره ادم امیدی به زندگی نداره