2777
2789
عنوان

کنکور

134 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنید درسم خیلی خوب بود دوران مدرسه یکم بدشانسم سال کنکورم خیلی تلاش کردم هیچی کم نزاشتم حتی بیشتر خوندم ولی تلاشام نتیجه نداد اونجوری که حقم بود واسم رقم نخورد امسالم ترازا و رتبه هارو داغون دادن اگه پشت کنکور بمونم علاوه بر ترمیم نمره های دوازدهم باید یازدهم رو هم امتحان بدم رتبم ۲۰ هزار منطقه ۲ شده خیلی رادیولوژی دوست داشتم از مشاورم پرسیدم گفت پرستاری و علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازاد میارم به نظرتون ارزش داره برم یا بمونم پشت کنکور؟

به نظرتون یازدهم حذف میشه؟ منم میخوام بمونم😔😭

اما شرایط خیلی سخته

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میاری برو هرسال اوضاع بدتر میشه وغیر قابل پیش بینی میتونی اگه مشکال هزینه نداری پرستاری ازاد شهر خودت بری درکنارش برای کنکورهم ترمیم بدی با تراز امسال دوباره انتخاب رشته کنی

بچه ها واقعا انقد تلاش کردم شبو روزمو گذاشتم ولی واقعا بدشانسی اوردم نمیدونم چرا اینجوری میشه تو خونه هر درسیو بالای ۷۰ درصد میزدم رفتم کنکور درصدام کم شد امتحان نهایی نمره هام در حد تلاشم نبود با اینکه اصلا ادم استرسیی نیستم که بگم استرس عاملشه الانم اگه بمونم کلی هزینه ی کلاس و کتاب داره پشت کنکور موندن هم ریسکه ممکنه تا ۷،۸ سال ادم قبول نشه هر سال سنجش قوانین بدتری رو میزاره ادم امیدی به زندگی نداره

به نظر من برو چون سال بعد معلوم نیست چی میشه هرسال ترازا فرق میکنه 

ولی با تحقیق برو ... که وسطاش پشیمون نشی

و اینکه اگه شرایط مالی داری آزاد برو

آفرین بهت خیلی رتیه ت خوب شده به نظرم... تراز معدل و تراز کنکورت چقدر بود عزیزم؟

به نظر من برو چون سال بعد معلوم نیست چی میشه هرسال ترازا فرق میکنه ولی با تحقیق برو ... که وسطاش پشی ...

تراز اردیبهشتم ۷۶۲۷ تراز تیرم که درصدام بیشتر بود از اردیبهشت ۷۵۲۵ تراز معدل ۸۳۹۷