2821
2789
عنوان

چرا دخترا فکر میکنن سایت فقط مال خودشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 494 پست
من که خودم دخترم خجالت میکشم جایی بگم اینجا عضوم شماها که دیگه جای خود دارید

نمیدونم چرا خجالت میکشی بلانسب سایت مستهجن که نیست

من دلیل واقعی ندیدم

چون مال خودمونهپسرا اینجا میزان ؟!چون سایت عقلش رسیده اگه امکان جنسیت پسر وجود نداشته باشه اینا با ا ...

فردا9جلو محضر بزنم بنامت😅😅

مرسی که نظرت بیان کردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقا بذارین اینم بیاد فشار نخوره

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

مردم همیننهرجا زورشون به هرکی بزسه بهش ظلم میکنناینجام زورشون به مردا میرسه وگرنه هرکدوم توی خونه دا ...

متاسفانه اکثریت در خیلی موارد حق اقلیت پایمال میکنند و تحمیل نظر میشع(انتقادی که از سیستم دموکراسی میکنند)

امیدوارم شما در خانه با همسر شایسته و وفادار همنشین باشید♥️🙏

به نظرم من مشکل چندانی هم نداره حضورشون اما با وجود احترامو دلیل این گفته دخترا هم میتونه این باشه ا ...

مرسی از تفکر مثبتت و درک درستت از مشکل

کاش فضا و روابت از کودکی جوری بشه که حرف زدن با جنس مخالف تبدیل به عقده نشع و همه بدونن حریم چیع و تا چه اندازه حق پیشروی دارند

چون اسمش روشه نی نی سایت مربوط به مسائل زنان و بارداری و ...تو مگه این چیزارو تجربه میکنی که میخوای راجع بهشون اطلاعات بدست بیاری

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگر.شاید نور خود تو‌باشی

توی نی نی سایت اولیت با خانم هاستدرسته مردهام میتونن کاربری درست کنن و پست بزارن اما اولیت تو این سا ...

منطقی بود

اما موضوعات غیره هم دیدم که عمومی بودند

ممنون از نظر محترمانه شما