2777
2789

سلام خانما من مشکل همسرم اینه ک بداخلاق اکثر مواقع من در جریان هیچ کدوم از کارایی ک میکنه نیستم اینم بگم ۹ ساله ازدواج کردم ۳ ساله  ک تابستونا فقط کار داره وزمستون همینجور بیکار دست بزن هم داره شدید خلاصش اینه ک ی جریان داره ۳ روز تهدید پشت گوشی با طرفش ولی ی کلام نمیگه ک چیه جریانش ب هر حال منم ترس برم میداره اینم بگم من دارم با خانوادش تو ی اتاق زندگی میکنم  ووقتایی  خونس اگه ماها باش حرف نزنم حرف نمیزنه سرش فقط وفقط تو گوشیه ۲۴ ساعتی تو گوشیه خیلی خیلی تلاش کردم درس بشه ونشد 

دسا بزناش درس نشد دیر اومدنا ورفیق بازیش تموم نشد خواستم بدونید ک من همه جور پای زندگی موندم الان را ...

الان میگه تو دنبال بهانه ای میدونی اینستا هیچی نداره اگه بخاطر این میخوای قهر کنی قهر کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخحیلی شرایطت سخت .من بودم میرفتم اعصابم نمیکش

الان آقا دست پیش  گرفته ک پس نیفته من بش گفتم ببین زنی ک ۹ ساله همه جور پات موند الان آیا ارزش داره بخاطرش ی برنامه از گوشیت پاک کنی یان گرفت خوابید میگه تو دنبال بحثی وقهر کرد وخوابید چون رابطه نداشتم باش بش گفتم دیگه یا من یا اینستا 

خب خودت بردار پاکش کن دیگه چرا به اون میگی

نمیشه پاکش  کنم نمیدونید وقتی نارحت شمر میشه ممکنه بکشتم من فقط خواستم ارزشمو پیشش بدونم میگه خیلی خاطرت زیاده برام گفتم اگه واقعا زیاد واسم این کار بکن ولی قبول نکرد وقهر کرد

خب خودت بردار پاکش کن دیگه چرا به اون میگی

نمیشه پاکش  کنم نمیدونید وقتی نارحت شمر میشه ممکنه بکشتم من فقط خواستم ارزشمو پیشش بدونم میگه خیلی خاطرت زیاده برام گفتم اگه واقعا زیاد واسم این کار بکن ولی قبول نکرد وقهر کرد

خب ببین نمیتونی با زبون خوش و یکم‌محبت کردن حرفتو به کرسی بشونی

اصلا انقد باهاش تا کردم سیاست قهر بحث دعوا هیچکدوم جواب نگرفتم الانم بش نگفتم ک من میذارم میرم ازش خواستم اگه من مهمم وبچه ها دیگع برنامه اینستا نباشه تو گوشیش چون ۲۴ ساعت اونجاس وهیچ توجهی ب ما نداره اصلا گفت نمیتونم پاکش کنم بش گفتم پس حاضری من نباشم و لی برنامه باشه گفت تک اینجور فک کن من الان فقط بش گفتم ی جورایی بیا طلاق عاطفی بگیریم 

کسی نیست باش حرف بزن؟؟با دوتا بجه تو یجا زندگی سخت از ته دل دعا میکنم مشکلاتت حل بش

ممنون گلم انشالله ...ن متاسفانه کسی نیس من با وجود تمام اینا دم نزدم وقتایی نارحت شدم غر زدم ولی همون لحظه بود تموم شده نظرشما حرفم بد بود راجب اینستا چون واقعا ۲۴ ساعت تو گوشیه منم نگفتم بچه هامو ول کنم برم بش گفتم تا موقه ای ک اینستا داری دیگه سمتم نیا نمیخوام فقط ۱ ساعت زنت باشم وبقیع یپساعتا مث غریبه هل باشم واست 

نمیشه پاکش کنم نمیدونید وقتی نارحت شمر میشه ممکنه بکشتم من فقط خواستم ارزشمو پیشش بدونم میگه خیلی خ ...

خب منم به اینستا و این برنامه ها اعتیاد دارم 

یعنی فقط مشکلت اینه ک ریلز اینا میبینه یا فک میکنی با کسی چت میکنه؟