2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من زن پزشک نخوام کیو باید ببینم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 93 پست
خودش شغل و تحصیلاتش چیه

مهندس برق هست، هوشمندسازی ساختمان و نصب دوربین و دزدگیر و ...

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندس برق هست، هوشمندسازی ساختمان و نصب دوربین و دزدگیر و ...

شاید می‌ترسه دکتر شدی دیگه تحویلش نگیری از این بابت خیالشو راحت کن ولی آفرین به همتت متولد ۶۶ هستی

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
واقعا پزشکی خوندن با دوتا بچه بی حمایت خونواده شدنی نیست

اره دقیقا همینه، اگه شوهرم پشتم بود قطعا ترسی نداشتم ولی اینجوری پشتم خالیه خیلی سخته خیلی

به حرف اینجا گوش نکن همه حرفای سطحی میزنن  زندگیتو به خاطر پزشکی به چالش نکشون شما الان یه همسر و مادری و اولویت زندگیت با یه مجرد فرق میکنه تو زندگی مشترک همه چی با تفاهمه اگه زن و شوهر فقط به فکر خواسته خودشون باشن به مشکل میخورن همونطور که خودت دوست نداری شوهرت بدون رضایتت کاری انجام بده 

پزشکی رشته سنگینیه ۷سال درس و شیفت و ... همسرتون حق داره مخالفت کنه زندکی میره رو هوا

آرامش خودت و بچه‌ها از همه چی مهمتره

تازه بعد ۷سال دوسال طرح باید بری بعدم اگه تخصص قبول بشی ۴سال دیگه 

یدون تخصص هم زیاد درآمد نداری

شاید می‌ترسه دکتر شدی دیگه تحویلش نگیری از این بابت خیالشو راحت کن ولی آفرین به همتت متولد ۶۶ هستی

نه اصلا اینجوری نیس خودش منو شناخته همچین آدمی نیستم، ولی بیشتر به خاطر بچه ها میگه، خیلی حساسه روشون بی نهایت ، انگار اون مادرشونه گاهی اینجوری برداشت میکنم جامون عوض شده انقدر حرص و جوش میخوره براشون

اره دقیقا همینه، اگه شوهرم پشتم بود قطعا ترسی نداشتم ولی اینجوری پشتم خالیه خیلی سخته خیلی

من همسن شمام و دارم فوق تخصصمو میگیرم ،یه بچه دارم و یکیم باردارم. تازه ما خیلی شرایطمون اسونتره و من در ماه کلا سه تا کشیک دارم بدون همکاری شوهرم اصلا ممکن نبود. پزشکی که دیگه از اینترنتی درماه ده تاکشیک داری اصلا نمیشه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
به حرف اینجا گوش نکن همه حرفای سطحی میزنن زندگیتو به خاطر پزشکی به چالش نکشون شما الان یه همسر و ما ...

چقد مثل همسرم حرف زدی ، حرفاتون منطقیه ولی من کاش اصلا کنکور نمیدادم، بدجوری حسرت میمونه رو دلم، میدونم نشدنیه ، محاله که آخر برسونم 

من همسن شمام و دارم فوق تخصصمو میگیرم ،یه بچه دارم و یکیم باردارم. تازه ما خیلی شرایطمون اسونتره و م ...

افرین شما درک میکنی. ،آیا بدون همسرت میتونستی؟ قطعا نمیشه 

برو دنبال علاقت من الان دکترا یه رشته دیگه دارم دوست داشتم پزشکی بخونم هنوز به دلم هست

شما مجردی؟ 

افرین شما درک میکنی. ،آیا بدون همسرت میتونستی؟ قطعا نمیشه

من دوران عمومی که مجرد بودم ولی واقعا خیلیییی سخت بود با ابن حال.. یعنی اگه اون انرژی بیست سالگیو نداشتم نمیشد. براب تخصص و فوقم بچه داشتم که بی همسر اصلا ممکن نبود،بعد پزشکی طرحاشو اینا رو هم در نظر بگیر،ببین واقعا انقدر علاقه داری که بیارزه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من دوران عمومی که مجرد بودم ولی واقعا خیلیییی سخت بود با ابن حال.. یعنی اگه اون انرژی بیست سالگیو ند ...

منم اگه رشته تجربی از اول میرفتم الان شاید مثل شما تخصص اینام داشتم میخوندم ، حیف رفتم ریاضی اونجا لیسانس کامپیوتر گرفتم بعد هم ازدواج و دوتا بچه شیر به شیر، میترسم برم پزشکی زندگیم از هم بپاشه ، علاقه دارم ولی الویت آرامش خانواده و بچه هامه حقیقت

منم اگه رشته تجربی از اول میرفتم الان شاید مثل شما تخصص اینام داشتم میخوندم ، حیف رفتم ریاضی اونجا ل ...

دوراهی سختیه ، کاش همسرم پشتم بو همه چی آسون میشد

من دوران عمومی که مجرد بودم ولی واقعا خیلیییی سخت بود با ابن حال.. یعنی اگه اون انرژی بیست سالگیو ند ...

تخصص چه رشته ای رفتین؟