2777
2789
عنوان

چقدددددر حالم بده

85 بازدید | 5 پست

داشتن ی شوهر نفهم عصبی خودزن ک ۶ ماهه سر ی تصادف ریده تو اعصابمون طرف هیچی نشده ماشینش فقط ی ذره درش سمت شاگرد اونم گفتیم کارشناس بیار پول بدیم شکایت کرد الانم همش پیام تحریک امیز ب شوهرم میده ک التماس نکنی تو دادگاه من رضایت بده نیستم و از این حرفا شوهرمم گفت ماشینت هیچی نشده تو حروم خوری و بدبخت ندیدبدید و از این حرفا بنظرتون بخواد دوبارع برای فحش شکایت کنه جریمه دارع همین چندتا حرف با اینکه اون اول پیامک زده و تحریک کرده

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نه حرف زشتی نزده بعدم. بگو اصلا جوابش نده اون داره پی دیه و پول بیشتر میگرده بگو خوددار باش این تله ...

بخدا ۶ ماهه دارم بهش میگم همش خودزنی میکنه میگم بابا ی تصادف سادس هرچی باشه میدیم میره چرا میخای بیشتر کشش بدی شایذ اون مریضه اینم هی خودشو میزنه میگه تو حرف میزنی میگم جواب نده جواب میده گفتم بزار برم دیگه بخدا

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم میشه ...

خسته شدم از زندگی گاهی از قبر میترسم ولی الان دیگه نمیترسم کاشکی یا اون تا صبح بمیره یا من خسته شدم خسته