2777
2789
یه دیوار سمت چپ دارم که سمت تراسهیه دیوارم اون سر خونه اساین دیوارم ، دیوار اتاق خوابه ،دیوار سمت پن ...

ستون ها مانع دید تلویزیون میشه ، اینور ستون‌ها چیه ؟ انگار یه دیوار کوتاهه، اپن آشپزخونس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستون ها مانع دید تلویزیون میشه ، اینور ستون‌ها چیه ؟ انگار یه دیوار کوتاهه، اپن آشپزخونس؟

خونه عرضش ۶متره ستون ها وسط هستن ۴تافرش ۱۲متری میخوره جلوی ستون ها یه فرش ۱۲میخوره، اون کوتاهه چوب های نصب نشده ان وسط نمیمونن

یه دیوار سمت چپ دارم که سمت تراسهیه دیوارم اون سر خونه اساین دیوارم ، دیوار اتاق خوابه ،دیوار سمت پن ...

بستگی داره مبلارو چطوری بچینی اونجوری راحت تر میتونی دیوارو انتخاب کنی

مبل ندارم هنوز نخریدم واسه همین سردرگمم نمی‌دونم اصلا مبل کجا جا میشه چیکار میشه کرد اصلا

آره چون ستون‌ داره چیدمان سخت اون دیوار بزرگ روبروی آشپزخونه تس؟

آره چون ستون‌ داره چیدمان سخت اون دیوار بزرگ روبروی آشپزخونه تس؟

اره سمت تراس اشپزخونس ، میدونی خودم گفتم تلوزیونو بزارم اونجا که ستون داره جلوش فقط یه کاناپه بزارم که جا گیر هم نباشه ، اون سمت که ستون نداره و بازه یه دست مبل کامل بزارم