نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه تو رتبه ای که باهاش انتخاب رشته میکنی و برات مهمه رتبه در سهمیه نهایی
من اصلا بلد نیستم نمیدونم باید چی کار کنم وای
به مشاور باید بگم.؟
بعد اون انتخاب رشته به جای من انجام میده ؟
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
ولی اگه پول داری برو آزاد اگه نداری پیامنور بعد غیر انتفاعی چون مدرک آزاد معتبره تقریبا به اندازه دولتی پیامنبورم چند سالیه شناخته شدست بد نیست اما غیر انتفاعی خیلی پیشنهاد نمیشه
یه سئوال من رتبه ام خوب نشده شدم ۲۰۰۰۰ ولی روزانه ها کلا همه رو مجاز شدم چرا مجاز زده بنظرت ممکنه کس ...
منم فقط آزاد و روزانه و خود گردان و غیر انتفاعی مجاز شدم جز دولتی
پردیس خودگردان چیه ؟