2777
2789

منم فقط آزاد مجاز شدم خبرم‌ با روزانه‌ 

روزانه‌ چیه ؟ 

ببخشید یه سوال دارم 

اون قسمت که زده رتبه بدون اعمال‌ سهمیه درسته ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط آزاد مجاز شدم خبرم‌ با روزانه‌ روزانه‌ چیه ؟ ببخشید یه سوال دارم اون قسمت که زده رتبه بدون ا ...

نه تو رتبه ای که باهاش انتخاب رشته میکنی و برات مهمه رتبه در سهمیه نهایی

کاربری دونفر
نه تو رتبه ای که باهاش انتخاب رشته میکنی و برات مهمه رتبه در سهمیه نهایی

من اصلا بلد نیستم نمی‌دونم باید چی کار کنم وای‌ 

به مشاور باید بگم.؟ 

بعد اون انتخاب رشته به جای من انجام میده ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منم فقط آزاد مجاز شدم خبرم‌ با روزانه‌ روزانه‌ چیه ؟ ببخشید یه سوال دارم اون قسمت که زده رتبه بدون ا ...

روزانه همون سراسری هست

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

غیر انتفاعی خوبه برم؟

رشتت چیه

خواهر منم انسانی بود دولتی با ازمون مجاز نشده

ولی اگه پول داری برو آزاد اگه نداری پیامنور بعد غیر انتفاعی چون مدرک آزاد معتبره تقریبا به اندازه دولتی پیامنبورم چند سالیه شناخته شدست بد نیست اما غیر انتفاعی خیلی پیشنهاد نمیشه

کاربری دونفر
یه سئوال من رتبه ام خوب نشده شدم ۲۰۰۰۰ ولی روزانه ها کلا همه رو مجاز شدم چرا مجاز زده بنظرت ممکنه کس ...

منم فقط آزاد و روزانه و خود گردان‌ و غیر انتفاعی مجاز شدم جز دولتی 

پردیس‌ خودگردان‌ چیه ؟ 

یه سئوال من رتبه ام خوب نشده شدم ۲۰۰۰۰ ولی روزانه ها کلا همه رو مجاز شدم چرا مجاز زده بنظرت ممکنه کس ...

آره میشه 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

من اصلا بلد نیستم نمی‌دونم باید چی کار کنم وای‌ به مشاور باید بگم.؟ بعد اون انتخاب رشته به جای من ان ...

اره ولی یکم دیر داری اقدام میکنی مشاورای خوب دیگه ظرفیتاشون تکمیله توکه هیچی نمدونستی زودتر باید یدونه خوب زیر سر میزاشتی

کاربری دونفر