2777
2789

خانما اونایی که خونه پدری سختی کشیدن و به هر دلیلی راضی نبودن از زندگیشون ؛ وقتی ازدواج کردین چیشد؟تروماهایی که تجربه کردین رو رابطتتون با همسرتون اثر گذاشت؟تونسین بیخیال پدر و مادر سمی تون بشید و بیشتر هدفتون زندگی خودتون باشه؟ یعنی کلی بگم (حالتون خوب شد؟🥲💔) 

خواهش میکنم اگه در شرایطش بودید؛ نظرتون رو بگید واقعا به حرفاتون احتیاج دارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم که نه ولی خواهرم با کلی تروما و عقده مشکل از خونه ما رفت خونه شوهر 

شوهرش سال ها زحمت کشید تا دل ترک خورده و مشکلات بچگی خاهرمو ترمیم کنه و اعتماد به نفسشو باز به دست بیاره 

یه دوستیم دارم شوهرش مشکلات خانوادگی دوستمو میکوبید تو سرش 

خاستم بگم مرد داریم تا مرد ، هرکسی همسر نمیشه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

راستش من هنوز وارد زندگی مشترک نشدماما خواهرم...زندگیو به شوهرشم زهر کرده💔 دست خودشم نیس

البته منم نامزدم محبت نداره

امیدوارم اگه دختر دار شدم واسه دخترش خوب باشه لاقل من ک ازم گذشت

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

چون عجله کردم خوب نشد شاید سنم بیشتر بود عاقلانه تر تصمیم میگرفتم ولی بین بدو بدتر  بد رو انتخاب کردم خیلی وقتا آرزوی مرگ میکنم به اوناکه خانواده یا همسر خوب دارن قبطه میخورم 

خیلی بدبختم از بچگی تو دردو رنج بودم 

الانم پراز عقده ام عصبی و افسرده ام هیچ ذوق وشوقی ندارم تو مراسم ها باشوهرم بحثم میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم

خودم که نه ولی خواهرم با کلی تروما و عقده مشکل از خونه ما رفت خونه شوهر شوهرش سال ها زحمت کشید تا دل ...

آره درسته مرد هست تا مرد 

منظورم اینه یه امیدی هست برای بهتر شدن حالمون؟

الان شما چطوری کنار میاید تو خونتون وقتی اتفاقات بد به وجود میاد؟چطوری به خودتون آرامش میدید؟

چون عجله کردم خوب نشد شاید سنم بیشتر بود عاقلانه تر تصمیم میگرفتم ولی بین بدو بدتر بد رو انتخاب کرد ...

درکت میکنم واقعا گاهی حتی عادی ترین چیزهاهم برا آدم عقده میشن و میگه چرا من لایقش نبودم؟؟

درکت میکنم واقعا گاهی حتی عادی ترین چیزهاهم برا آدم عقده میشن و میگه چرا من لایقش نبودم؟؟

آره کمبود محبت دارم خیلی وابسته همسرمم 

آرامش هم هیچوقت ندارم فقط بخاطراینکه خونه پدرم نباشم دارم به زندگی باشوهرم ادامه میدم واینکه باپدرمادر شوهرم حیاطمون مشترکه خیلی سرک میکشن گاهی بغض خفه ام میکنه ولی نمیتونم گریه کنم چون میبینن بخاطر افسردگی همش دوس دارم بخوابم ولی چون تیکه کنایهدمیشنوم نمیتونم بخوابم ودرکل هرچی که دوس دارمو نمیتونم انجام بدم حتی کوچیکترین چیزارو مثل یه ربات شدم براخودم زندگی نمیکنم