2777
2789
عنوان

دختر بی ادبم

263 بازدید | 25 پست

۸سالشه همش فحش میده حرف زشت میزنه کلافم کرده .هرکاری میکنم فایده نداره.خیلی عصبیه .چه راهکاری دارید برای تربیتش؟خودم وشوهرم اصا ازاین حرفانمیزنیم خیلیم حساسیم.مخصوصا باباش.

دیگه کم آوردم.خستم ازش.ناامیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تربیت بچه تا قبل ۶ سالگی شکل میگیره 

درکت میکنم عزیزم چرا از مشاور کمک نمی‌گیری ؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

از کجا یاد گرفته؟حتما از مشاور کودک کمک بگیر

اصا تو همین موندیم.باکشیم رفت و آمدنداریم همشم تو خونه ایم.تامدرسه میرفت خوب بود.الان ولی دیوونم کرده.شبی نیس گریه نکنم.

وقتی فحش میده یه مدت یه طوری باشید انکار کر هستین یعنی اصلا انگار نشنیدینش ببین بهتر میشه یا نه یعنی ...

هرچی بی توجه تر باشن فکر میکنه کارش درست و عادیه بیشتر ادامه میده یکم تهدیدش کنن یه مدت از گوشی و بیرون و چیزای دیگه محرومش کنن درست میشه 

اگر دیگه راه تربیتی فایده نداره شاید نیاز به مراجعه به روانشناس بالینی کودک باشه

فعلا از امشب یه تنبیه اساسی براش درنظرگرفتیم نمیدونم کارمون درسته یا نه.ولی واقعا چاره ای ندارم

حتما و قطعا شما هم موقع عصبانیت کنترل خشم ندارید

نه دیگه جدیدا خودمم خیییلی بی اعصاب شدم .اصلا صبرگذشته را ندارم.اصا انتظار همچین بچه و تربیتی از خودم نداشتم.حتی کتکشم زدم اونم بدتر منو میزنه .