2777
2789

من پارسال با 1900 پشت کنکور موندم 

کلی خرج کردم تراز کلم از پارسال بیشتره ولی رتبه‌م شد 3000 

مامانم گریه کرد داد زد یهو افتاد الان می‌خوابه 

قسم میخورد میگف نمیذارم تعهدی بزنی بری دانشگاه باید بمونی خونه 

پدرمو درمیارن بخدا 

کاش بمیرم کاش بمیرم کاش بمیرم 

تو رو خدا دعا کنین بمیرم اینا منو میکشن 

نگین برو فلان رشته من امیدم دندون و حداقل پزشکی بود 

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️

😐😐😐

همه راه‌هارو بستی دیگه چی بگیم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه پارسال ت خیلی خوب بوده که ،باید میرفتی دانشگاه،زمان ما میگفتن همون سال اول برین دانشگاه پشت کنکور نمونین،سال بعدش اکثرا رتبه میاد پایین،رتبه امسالتم خوبه،چقدر خانواده سخت گیری داری،برو دانشگاه عمرتو تلف نکن

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

با این تلاشت دندون هم میخوای عجب خوش اشتهایی به جای این کارا برو بشین درس بخون ولی به نظرم اول ببین استعدادشو داری بعدا اگه نداری نهایت به فرهنگیان فکر کن همه دنیا دوس دارن دکتر ومهندس بشن ولی آیا زمینشو دارن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

خانوادت ناراحتن بزار بفرستنت آزاد پزشکی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

اولشه

بعد چند روز خودشون کوتاه میان

فقط بحث نکن

ولله رشته های دیگه خار ندارن

عوضش بایه پزشک ازدواج کن

چه خانم دکتر باشی چه خانمِ دکتر😊

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بابا آزاد ترمی‌ چهل میلیونه اینا از کجا بیارن اخه

یه هم کلاسی داشتم شرایطش مشابه شما بود ،دو سال کنکور داد برا پزشکی ،زرنگ بود ولی سال دوم هم نیاورد،رفت آزاد دندون،پدر و مادرش هردو کارمند بودن،یه سال دیگه بمونی هم ریسکه دیگه،اگه شیش هزار شدی چی😂