2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کارم طراحی کلیپ هس اگ بتونی مشتری پیدا کنی میتونی با سود بفروشی . ب پیجم سر بزنید پیجم تو امضام هس .

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 

من کارم طراحی کلیپ هس اگ بتونی مشتری پیدا کنی میتونی با سود بفروشی . ب پیجم سر بزنید پیجم تو امضام هس .

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
یه پیج بزن خیاطی لباس مجلسی ، از هر کدوم یه دونه بدوز خیلی خفن و پینترستی باشه و همونا رو خدا تومن ...

راستش تو یه کانالی پتینه کاری رو دیدم هم تابلو هم دیواری آموزشش یک میلیون میخواد دو و نیم هم هزینه وسایلش ولی میترسم مجازی یادنگیرم 

چه کلیپی

کلیپ تولد قدم نو رسیده عروسی ، تو پیجم ببینید . نمونه هاش بزارید استوری دوستاتون سفارش دادن من براتون درست میکنم شما با سود بیشتر بفروشید. قیمت کلیپ 95تومان

راستش تو یه کانالی پتینه کاری رو دیدم هم تابلو هم دیواری آموزشش یک میلیون میخواد دو و نیم هم هزینه و ...

خب آموزش حضوری برو،  بعد کسب و کارت رو راه بندازه اینطوری مطمئن تری و بعدش کسب درآمد می‌کنی و جبران هزینه آموزش که کردی درمیاد (=