2777
2789
عنوان

شوهرم خونه پدر و مادرم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی معذبه هفته ای یکبارم نمیاد؟

چی بگم کلا تو جمع های نهمونی به زور می برمش تو خانواده خودشون هم همینه تو مهمونی هد هم شبیع شوهرخاله ها می شینه سرش هم تو گوشی. خونه پدر مادرم ام هفته ایی یکبار به زور میاد بیشتر دعوت کنند نه نمیاد می گه خودت برو

عزیز جان پدر نادرم بدجور وابسته به نوه ها هستن. منم این وسط موندم اونا زیاد دعوت می کنن

خب بچه هاتو بردار و برو.منم با بچم میرم دلیل نداره همش شوهرمو بکشم دنبال خودم.

وقتایی که سره کاره برو.یا براش یه غذاشو اماده کن برو

عزیزم گاهی مامان بابام زیاد دعوت می کنن و کلا چون کسی رو تو شهرمون بجز ما ندارند وابسته هستن می گن ب ...

یعنی هفته ای یه بار بیشتر دعوت میکنن؟ خوب این حجم از وابستگی و توقع داستن خوب نیست اصلا 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

سلام عزیزم تو تاپیک هاتون درباره اندومتریوز و کیستش صحبت کردین الان وضعیتتون چطوره؟کیستا بازگشت نداشتن؟اندومتریوز ادامه نداشته؟؟؟الان به شدت به جوابت نیاز دارم ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم تو تاپیک هاتون درباره اندومتریوز و کیستش صحبت کردین الان وضعیتتون چطوره؟کیستا بازگشت نداش ...

سلام گلی خانوم بعد زایمان کیست دارم اما زیر یک سانت هست. عزیزم من تخمدان چپم کلا از بعد از کیست ها از بین رفته تو سزارین دکتر گفت چک کردم و تخمدان چپت چون قبلا کیست بوده و بعد از بین رفته مختل شده  فیبروم هم از قبل بوده و برام مشکلی نداشتن هر دو. البته رژیم بدون گلوتن رو دوباره شروع کردم ولی دیگه پیگیر سونو و ... نیستم. 

سلام گلی خانوم بعد زایمان کیست دارم اما زیر یک سانت هست. عزیزم من تخمدان چپم کلا از بعد از کیست ها ا ...

عزیزم من کیست دو نیم سانتی داشتم یکی شکلات یکی ساده هر دو تخمدان چپ اما بدون هیچ علائمی دکتر روکین داد مصرف کردم به همراهش ورزش کردم و دمنوش بو مادران و رازیانه استفاده کردم پریود ک تموم شد سه روز لک بینی شدم روز چهارم هر دوتا کیست ترکیدن اما اورژانسی نشدم ولی درد زیادی کشیدم الان سوالم اینه ک چون کیست اندو داشتم ینی اندومتریوزم دارم؟شما بعد از کیستتون که میگین جراحی شدین سزارین دکتر نگف اندومتریوز هم وجود داره یانه؟

عزیزم من کیست دو نیم سانتی داشتم یکی شکلات یکی ساده هر دو تخمدان چپ اما بدون هیچ علائمی دکتر روکین د ...

چرا عزیزم آندومتریوز شدید داشتم جوری که رحم و تخمدان بهم چسبیده بودن kissing ovary داشتم