2777
2789
عنوان

اونهایی که خیانت دیدید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست

من وقتی فهمیدم بهم خیانت شده که خودش بهم گفت اونشب حالم از خودمو خودش بهم میخورد ولی صبحش دایورت کردم به کتف چپم و بیدار شدم و مدتی سگ محلش کردم به خودم میرسیدم اصلا انگار واسم مهم نبوده که خیانت کرده اومد به غلط کردن افتاد ولی اینجا که عذر خواهی کرد من بغضم شکست و زدم تو سینش گفتم چی کم داشتم چیکار واست نکردم که رفتی خیانت کردی بهم ؟ خلاصه جوابی که همه مردا میدن اینم داد و قول داد تکرار نکنه و منم دیگه باهاش زندگی کردم اما بهش گفتم اگر حس کنم با کسی در ارتباطی میرم پشست سرمم نگا نمیکنم من ۴ سال بهش زمان دادم دیدم واقعا خیانت نمیکنه بعد گذاشتم باردار شدم تا الانم که خداروشکر داریم زندگی میکنیم 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی فهمیدم بهم خیانت شده که خودش بهم گفت اونشب حالم از خودمو خودش بهم میخورد ولی صبحش دایورت کرد ...

واقعا ؟؟ خوش به حالت اینم هی میگه غلط کردم تو ببخش میگه کاری نکردم ولی دیدم گفتم بدبخت حالیته ایدز بگیری بچه ات هم که داره شیر میخوره اونم میگیره خدای نکرده 

واقعا ؟؟ خوش به حالت اینم هی میگه غلط کردم تو ببخش میگه کاری نکردم ولی دیدم گفتم بدبخت حالیته ایدز ب ...

واقعا خاک تو سرشون فقط اگه میخوای دلت خنک بشه سگ محلش کن بچت گناه داره آواره میشه نمیشه به همین راحتی تصمیم جدایی بگیری ولی بنظرم اگه سرمایه چیزی داره ازش پول بکن یه کاری واسه خودت دست و پا کن این مردا هیچ وقت نمیشه اعتماد صد درصد بهشون داشته باشی دستت تو جیب خودت باشه اگه خواستی جدا بشی بدونی یه پشتوانه مالی واسه خودت و بچت داری حداقل 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

مثلا چ‌ گوشمالییی .الان مثلا شوهرش می‌ره بیرون ولی نمیدونی واقعا بیرون رفته یا رفته پیش طرف که

هرجا میره بهش اس میدم اره برو بدبخت برو پیش اونکه با ۳۰ نفر دیگست اون لباقت تو رو داره 

بعد این عکس میگیره که مثلا تو تعمیرگاه بودم 

مثلا چ‌ گوشمالییی .الان مثلا شوهرش می‌ره بیرون ولی نمیدونی واقعا بیرون رفته یا رفته پیش طرف که

آخ دقیقا میدونم فعلا دست از پا خطا نمیکنه ولی خیلی ناراحتم 

دلم می‌خواد خودمو بکشم جرات هم دارم هی میگن به خاطر بچه ها 

گفتم جهنم و بچه من عمرم و جونیم رفته بچه برای چیمه