2777
2789
عنوان

اونهایی که خیانت دیدید بیاین کمک

293 بازدید | 30 پست

سلام هرروز کارم شده دعوا و گریه ‌ و فحش بهش 

اعصاب صفر خوابم که بدبختی شده هر لحظه تنها میشم یا چشمم رو میبندم قیافه دوتاییشون میاد جلو چشمم

بهش میگم کی بوده میگه هیچ کس 

میگم اسمش رو بگو قسم که هیچ کس نبوده وای عکس بوسه داشتن چرا عکس بوس کردن رو گرفته بود 

مامانم خونمون هردفعه میریم تو اتاق مادرم و بچم چه حالی میشن 

اگه بهش هی بگم بگو کی بوده چرا بوسش میکردی آروم تر میشم ؟؟ هرکی چیزی میدونه بگه قلبم انگار سوراخ شده فقط دلم می‌خواد بزنمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بوسه شون رو دیدی؟ پس من چی بگم عکس لخت تو بغل همدیگه شون رو دیدم

چیکار کردی

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
اگه با چشم خودت عکسش رو دیدی که دیگه پرسیدن نداره یا کلا ولش کن و برو اگرم نمیتونی چنان بهش گوشمالی ...

مثلا چ‌ گوشمالییی .

الان مثلا شوهرش می‌ره بیرون ولی نمیدونی واقعا بیرون رفته یا رفته پیش طرف که