2777
2789

بابای من آدم پولداریه 

کلی خونه و زمین داره و خواهرم تو یکی از همون خونه ها زندگی میکنه البته شوهرش خونه داره ولی دوست داره خونه پدری باشه چون دوتا بچه داره و دوست داره خونه بزرگ باشه

بعد این پسره ک من ی مدته باهاش صحبت میکنم این موضوع رو میدونه برگشته ب من میگه خونه ای ک خواهرت توش زندگی میکنه بابات ب نام خودش زده؟ گفتم نه خیر نزده بابای من خودش زندست چرا باید خونه رو بده ب داماد و عروس 

میگه ک خوب چیزی نیستش ک منم ارثم تهش ب تو میرسه و بچمون باباتم همین طور وای دارم آتیش میگیرم زدم بلاکش کردم خیلی حالم بده بچها

بهش گفتم بابام اگه یروز نباشه میخوام دنیا نباشه ارث ب چ کارم میاد زندگی بدون بابامو چطوری من بخوام 

جای اینکه دعا کنه ک بابای من همیشه کنارم باشه این بحثا رو با من میکنه

قلبم درد گرفته😭

دنبال پولته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا ....فقط بهت توضیح داده که قصدش از سوال بد نبوده همین

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بخدا باورت میشه دارم مث ابر بهاری اشک میریزم من اینهمه با بی پولیش کنار اومدم الان حرفایی ازش شنیدم ...

خداروشکرررر که همین الان شناختیش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخدا باورت میشه دارم مث ابر بهاری اشک میریزم من اینهمه با بی پولیش کنار اومدم الان حرفایی ازش شنیدم ...

همین که زود شناختیش خوبه خداروشکر

ار آدمای سمی دور باش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
واااا ....فقط بهت توضیح داده که قصدش از سوال بد نبوده همین

خیلی ناراحت کنندست اصلا کلمه ارث رو ب کار ببری برای مردی ک زندست بابای من هنوز خودش جوونه کلی زحمت کشیده من دیدم اصلا خونه نیومده

اینم بهش گفتم هرچیزی ک بابام بخواد ب من بده واسه دختر خواهرمه من هیچی ازش نمیخوام 

برگشته میگه نه سهم تو سهم خودته ب هیچکس نمیدی اصلا امروز یچیزایی شنیدم ک دلم میخواد میمردم نمیشنیدم من آرزو میکنم زودتر از بابام بمیرم

خر ک نیست ما هی سفر میریم ۲ ماه میمونیم خوب مشخصه خونه واسه خودمونه

خب منظورم اینه فقط خونه ی ای که توش هستید اون خونه ای که میرید سفر و ماشینی که استفاده میکنید و این چیزایی که طرف هم میبینه رو بگی درآمد هم خودت بهتر میدونی چجور بگی

بقیه خونه ها و زمین ها رو نباید بگی وگرنه میفتن دنبال پولتون

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲