2777
2789
عنوان

بچها بیاین تروخدا ببینین این چی ب من میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
خیلی ناراحت کنندست اصلا کلمه ارث رو ب کار ببری برای مردی ک زندست بابای من هنوز خودش جوونه کلی زحمت ک ...

پس کات کن 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
خب منظورم اینه فقط خونه ی ای که توش هستید اون خونه ای که میرید سفر و ماشینی که استفاده میکنید و این ...

😭خیلی پریشونم امیدوارم حسی ک دارم رو دشمنمم تجربه نکنه قلبم آتیش گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منظورم اینه فقط خونه ی ای که توش هستید اون خونه ای که میرید سفر و ماشینی که استفاده میکنید و این ...

زیادی هم نباید بزاری طرفت فضولی کنه حد و حدودتون مشخص باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زیادی هم نباید بزاری طرفت فضولی کنه حد و حدودتون مشخص باشه

اصلا دیگه ب همه تظاهر میکنم هیچی ندار و بیچارم

من حتی آدمی نیستم ک‌ پز بدم بخدا از دانشگاه با اتوبوس دانشگاه برمیگردم خونه اصلا آدمی نیستم ک کلاس الکی بذارم پز بدم 

همه مردا پول مفت دوست دارناونم چیاز طرف خانواده زن باشه

من تیکه تیکه هم بشم نمیذارم قرونی از من ب کسی برسه ی قرون نمیذارم برسه تا ته عمرم مجرد میمونم ولی نمیذارم بیچاره خانواده مظلومم

من تیکه تیکه هم بشم نمیذارم قرونی از من ب کسی برسه ی قرون نمیذارم برسه تا ته عمرم مجرد میمونم ولی نم ...

به هیچ کسی هیچی نگو از دارایی

اینم بدون یکی از دلایلی که پسرا خودشونو به دختر نزدیک میکنن و ادای عاشقارو در میارن پول پدر دختر هست 

به هیچ کسی هیچی نگو از داراییاینم بدون یکی از دلایلی که پسرا خودشونو به دختر نزدیک میکنن و ادای عاشق ...

اینقد تو خونمون بودم ک هیچی از ذات پلید آدما نمیدونم