2777
2789
عنوان

خونه رهن بهتره یا اجاره

530 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

خونه تو تهران میخوایم بدیم اجاره نمیدونیم رهن کامل بهتره یا رهن اجاره 

دوساله داریم میدیم رهن اجاره مستاجر اذیت میکنه پولش نمیده این دفعه کلا پول کرایه خونه نداده تازه میخواد نصف پول رهنم بگیره میگه نیاز دارم 🥴 پول رهنم گفت نمیتونم همشو بدم بزار رو کرایه خونه ما راه امدیم همینم نداده .

دیگه دست خودمون چیزی نمیمونه اصلا اجاره نداده فقط پول نصف برج بهمون اجاره داده میخوایم بیرونش کنیم این دفعه رهن کامل بدیم بهتره چکار کنیم؟هنوز یکسال نشده میخوایم بیرونش کنیم مستاجر قبلیم همینطوری شد ۶ماه نشسته بود بیرونش کردیم همه همسایه ها ناراضی بودن دختر میورد خونه درصورتی بود که به ما گفته بود زن دارم ولی نداشت ماهم بیرونش کردیم پاتوق کرده بود برای خودش ما سر اینکه تازه ازدواج کرده پول یکماه کرایه خونه هم نگرفتیم اخر کارم میگفت ماه اخر نگیر ازم 😑یعنی تو خونمون میخواست مجانی بشینه دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رهن کامل پول جور کردنش سخته اگه مشکل مالی میگی نداری رهن بده اگه داری پول پیش کم اجاره بالا بده خرج کرایه ها کن و اینکه چک‌ بگیر واس ۶ماه اجاره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

پول رهن بگیر بزار بانک هر ماه سودشو بگیر حسابت هم کار میکنه

والا اینطوری بهتره دیگه دغدغه نداریم چرا پول نمیریزه اعصابمون بهم ریخته تازه ما اصلا زنگ نمیزنیم چرا پول کرایه خونه نریختی دیگه بعد پنج ماه بابام زنگ زده به املاک که مستاجر اینطوری کرده مستاجر زن شوهر گوشیاشونو خاموش کردن جواب نمیدن 

دنیا برعکس شده تو خونه نشسته مجانی میگه چرا زنگ میزنی پول میخوای فامیلم مرده اعصاب ندارم نتونستم بریزم به حساب میگم چه ربطی داره مرده که مرده چکار به کرایه خونت داره دوباره باید برای اجاره جدید پول بدیم به املاک 🤦🏼

اگر با پول میتونی کار بکنی که خوب رهن بهتره اما اگر نمیتونی کار بکنی همون رهن و اجاره بنویس مستاجر ا ...

الان رهن ۹۰تومن حدود ۳۵۰۰.۳۸۰۰میده 

همینطوریش اجاره نداده 

به نظرم ضرره چون رهن کامل شاید بشه ۲۰۰تومن ولی الان ۹۰تومن بیشتر دستمون نیست