2777
2789
عنوان

فقط اونایی که گفتن همش عملی 😂😂پیرو تاپیک قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتو میدونم 😂😂

پس چرا عکس گذاشتید ؟ 😐 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پول عملو دارم ولی علاقه ای ندارم خودمو دستکاری کنم من به خلقت خدا راضیم حسودم نیستم خداروشکر تاحالا به عمل کسی حسادت نکردم همه چیز سلیقه ای هست دلیل نمیشه یکی خوشش نیاد بگید یا پول نداره یا حسوده خوبه ماهم بگیم هرکی عمل کرده حتما یا زشته یا اعتماد بنفس پایینی داره

گفتم یا حسوده یا پول نداره یا خودش زیبا هست

زیبا نیستم پولشو دارم حسودم نیستم ندیدین کسی رو که نظر منو داشته باشه؟ یعنی باید حتما سه تا گزینه شما باشه؟تنها دلیل من برا عمل نکردن راضی بودن از خودمه و اینکه اعتماد به خالقم که احسن و الخالقین هست