2777
2789
عنوان

اگه به دوستتون پیام بدین

128 بازدید | 28 پست

یه سوالی ازش بپرسین خیلی سرد جواب بده چه واکنشی نشون میدید 

من دو بار  بهش پیام دادم یبار ماه پیش یبارم امروز یجور خیلی سرد جواب داد ازش تشکرم کردم اصلا جواب نداد  

شما با همچین آدمی چطور رفتار میکنید

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مورد برای دوستی ۱۵سالم بود

خیلی دوستش داشتم چون از بچگی باهم دوست بودیم 

بعد یه مدت دوست جدید پیدا کرده بود و محل نمیداد و سرد برخورد میکرد

منم الان دوساله گذاشتمش کنار و ارتباطمو قطع کردم باهاش

اگه صمیمیه شاید ناراحته صحبت کن باهاش اگه م نه اهمیت نده

زیاد صمیمی نیستم ولی واقعا ناراحت شدم ازش میگم کاش بهش پیام نمیدادم حس بدی دارم 

من دیگ رابطم و قطع میکنم.دوست زمان بچگیمه .اصرار کرد رزومتو بده داییم برات کار پیدا کنه از کارت بیا بیرون.(خودم ارشد حسابداری بودم)

رزومه دادم و داییش منو برد شرکت خودشون .دوستم اتیشی شد ک نباید قبول میکردی.منم رابطمو کمرنگ کردم .

اون بنده خدا جراحی کرد همکارای شرکت گفتن حتما بریم ملاقات .درحد دو دقیقه رفنیم جلو درشون دوستم ک اینو شنید زنگ زد گفت ب چه حقی رفتی؟؟؟

دیشب ۱۵ سال رابطه دوستی و باهاش تموم کردم

همین مورد برای دوستی ۱۵سالم بودخیلی دوستش داشتم چون از بچگی باهم دوست بودیم بعد یه مدت دوست جدید پید ...

بله واقعا حس بدیه میگم اون محل نمیزاره من چرا پیام دادم بهش ولی سوالم واجب بود

من دیگ رابطم و قطع میکنم.دوست زمان بچگیمه .اصرار کرد رزومتو بده داییم برات کار پیدا کنه از کارت بیا ...

خب خودش اصرار کرده داییش برات کار پیدا کنه بعدش کارم پیدا کرده ناراحت شده 

چه آدمه عجیبیه

من دیگ رابطم و قطع میکنم.دوست زمان بچگیمه .اصرار کرد رزومتو بده داییم برات کار پیدا کنه از کارت بیا ...

همشون بدرد نخورن 

من به این نتیجه رسیدم دوست خوب پیدا نمیشه 

منم یکیشونو دیشب گذاشتم کنار 

البته ما خیلی صمیمی نبودیم 

کلا من دوست صمیمی به اون صورت ندارم

منم به دوستم پیام دادم سین نمیکنه، بعد ۳، ۴روز سین میکنه رو اعصابمه میخوام بزارمش کنار

آره واقعا آدم باید برای اعصاب خودش بعضی آدمارو کنار بزاره