2777
2789
عنوان

اگه به دوستتون پیام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
همشون بدرد نخورن من به این نتیجه رسیدم دوست خوب پیدا نمیشه منم یکیشونو دیشب گذاشتم کنار البته ما خیل ...

منم مثل تو هستم

حالا یه دوستی داشتم وقتی دوتایی باهم بودیم رفتارش خوب بود میرفتیم تو جمع انگار اصلا منو نمیشناسه خیلی بد رفتار میکرد

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون بدرد نخورن من به این نتیجه رسیدم دوست خوب پیدا نمیشه منم یکیشونو دیشب گذاشتم کنار البته ما خیل ...

این دوستم مادرهمسرش فوت کرد .بخاطر اینکه رفتم خاکسپاری با شرکت قبلی ب مشکل خوردم چون نرخصی نمیدادن .خودش اصرار کرد ک بیا بیرون داییم معرفیت کنه برای کار .ک دیگه داییش گفت سریعا اسنعفا بده من نیرو میخوام .

نمیدونی وقتی شنید چیکار کرد بامن .

ملاقات دیروزم همکارا بزور بردن منو 

گفتن زشته توقع داره ناراحت میشه

چه بی فرهنگ بوده

یک ماه بعد فوت مادر همسرش چون حالش بد بود من شبانه روز بهش زنگ میزدم .فقط برای اینکه پکر نباشه .کلی کادو بخر.از عزا درش بیار .بخاطرش با جایی ک پست خوبی داشتم دعوا کردم فقط چون اونروز کنارش باشم .حالا...

یک ماه بعد فوت مادر همسرش چون حالش بد بود من شبانه روز بهش زنگ میزدم .فقط برای اینکه پکر نباشه .کلی ...

بنظر من هیچوقت بیش از اندازه نباید به کسی خوبی کرد چون ممکنه اون آدم رفتارش بد بشه واون موقع آدم خودشو سرزنش کنه بگه من که خوب بودم چرا اون بد رفتار کرد که متاسفانه واسه من پیش اومده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
این دوستم مادرهمسرش فوت کرد .بخاطر اینکه رفتم خاکسپاری با شرکت قبلی ب مشکل خوردم چون نرخصی نمیدادن . ...

ای بابا 

نمیرفتی ، اینجور آدما خیلییییی بی‌ارزشن 

یه خاله دارم همیشه میگه ادمای بدرد نخور دور و برتونو عین اشغال بندازین بره ، بدرد نمیخوره

ای بابا نمیرفتی ، اینجور آدما خیلییییی بی‌ارزشن یه خاله دارم همیشه میگه ادمای بدرد نخور دور و برتونو ...

یهو رنگ عوض کرد بعد چون از بچگی باهاشونم مامانم اینا گفتن حتما باید بریم .

بچه هم نیستیما.

۳۰ سالمونه .

یهو رنگ عوض کرد بعد چون از بچگی باهاشونم مامانم اینا گفتن حتما باید بریم .بچه هم نیستیما.۳۰ سالمونه ...

اینجور مواقع باید خداروشکر کنه آدم گه زودتر اشغالای زندگیشو تشخیص میده و میندازتشون دور

گریه نداره بیخیال ، خودتو ناراحت نکن منم دیشب یکی از اشغالای زندگیمو دور انداختم

این بنده خدا داییش وقتی عمل کرد ب خانوادش بعد عمل گفت .

ولی خب ما چون تو شرکت بودیم خبر داشتیم .

بامن دعوا میکرد ک چرا بهم نکفتی