2777
2789
عمه ی منم اینطوری بود تمام پولا و طلاهاشو فدای خانواده پدری کرد اخر سر موقع ازدواج با اردنگی مث ی اش ...

اینم بگم برا جهاز دحترعمه م ساده ترین چیزا گرفتن بدون سلیقه دختره

خلاصه کلی دعواش کردن که فرشچه سلیقه مون نبود چرا بلندتر نیس ونو نو

خب دیگه به اندازه یک ماشین و عوض کردن وسایل خونه کافی بود دیگه 

دختره دیگه نمیخواد بیشتر از این آبرو داری کنه یه ذره هم به فکرپس انداز واسه خودش و زندگیش باشه 

بنظرم کلااااا به هرکس زیادی لطف کنی میشه وظیفه دیگه کافیه واقعا 

فرش هم ببر به سلیقه اش بخر ولی دیگه بگو پول ندارم و نمیخواد اسباب اثاثیه بخری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا اشکال نداره دخترشون بخاطر دل خودش اینکار رو کرده... اگه امکان داشت فرشو عوض کنه.. اگه نه هم ...

اینم بگم دخترعمه م جوون بود عین سگ باش برخورد میکردن بچه بود هرروز کتک

الانم خب ابرو دخترعمه میره جلو شوهر با اون خونه کهنه بزاهمین می خره ..

دختره دخترعمه من میشه بش گقته پس خودت بخر بیست ساله نخریدی!مادرش گفته پولو میدادی خودم چیز بهتر پیدا ...

ببین مادره میتونست بهتر مطرح کنه مثلا بگه دخترم مرسیکه به فکر خوشحال کردن منی هر وقت رفتی خرید منم خبر کن با هم بریم حس و حال خرید کردنو دوس دارم، که مادره هم وسیله دلخواه خودشو بخره و خوش باشه

ولی الان که طلبکاره و نمک نشناسه و انگار وظیفه دخترس بگه من پول بدم با سلیقه خودم میخرم میخوای سلیقه خودت باشه خودت پول بده

حالا پدر مادره پول ندارن یا خسیسن؟

دختره نیاز نبود این همه خرج کنه 😐 الان فکر میکنن وظیفشه و توقعشون بالا میره .. کی طلا میفروشه بخاطر مبل و ..

دراینده طلاهاش نیازش میشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب دیگه به اندازه یک ماشین و عوض کردن وسایل خونه کافی بود دیگه دختره دیگه نمیخواد بیشتر از این آبرو ...

ب دخترش گفته میندازم دور.ختره بش گفته فرشو نمیخوای بده ببرم خونه خودم اما زده ب اون راه!

دخترعمم گفته برو گرون ترین بهترین فرش واس خودت بخر چون بش گفته اگه تو نگرفته بودی خودم بهترش میگرفتم درحالی که بیست ساله هیچی واس خونش نخریده هیچ

ببین مادره میتونست بهتر مطرح کنه مثلا بگه دخترم مرسیکه به فکر خوشحال کردن منی هر وقت رفتی خرید منم خ ...

اخه مادره هم یا میگفته گرممه یا پدره سوارهمون ماشینی که دخترش داده غر می زده که سارا چرا راه دوره برای خرید تقصیر توهه 

اخه مادره هم یا میگفته گرممه یا پدره سوارهمون ماشینی که دخترش داده غر می زده که سارا چرا راه دوره بر ...

پدر مادره به نظر میاد بیماری روانی افسردگی چیزی داشته باشن بنظرم فقط دوری کنه، کسی که اعصابش سر جاش باشه با ذوق میره نه با غر

دیگه تا این حد وسایل خونه رو عوض کرده کافیه بیخیال پدر مادرش شه

ب دخترش گفته میندازم دور.ختره بش گفته فرشو نمیخوای بده ببرم خونه خودم اما زده ب اون راه!دخترعمم گفته ...

دختر عمه ات هیچی نگه دیگه ببخشید ولی بجهنم که میخواد بندازه دور

بذارید بندازه دور ‌‌‌‌‌قید فرشو بزنید ... منتهی دخترعمه ات باید از این به بعد عاقل بشه و دیگه چیزی خرج نکنه هروقتم خانوادش ازش پول خواستن نمک نشناسی شونو به روشون نیاره یه کلام بگه پول نداریم و قسط داریم و فلان  خودشو راحت کنه

منم مادرم این شکلیه مدام از من توقع های بیجا داره و کلا نمک نشناسه منم چندساله دیگه عاقل شدم و هرکاریو که نمیکنم الکی یه بهانه میارم و دیگه دلسوزی بیجا نمیکنم که بخوام بعدا بشینم غصه بخورم اصلا هم بحث نمیکنم باهاش یه بهانه الکی میارم و خودمو نجات میدم 😁😁👌👌

پدر مادره به نظر میاد بیماری روانی افسردگی چیزی داشته باشن بنظرم فقط دوری کنه، کسی که اعصابش سر جاش ...

غر میزده که چرا راهش دوره 

و پدره گفته حتی برا تولد باید طبق سلیقه خود ادم مردم کادو بیارن تو میخوای منو‌خوشحال کنی بجز لباساگرفتی من کفش میخواستم

اینم بگم همین پدرش دختره بچه بود مث سگ می زدش همش.

ب دخترش گفته میندازم دور.ختره بش گفته فرشو نمیخوای بده ببرم خونه خودم اما زده ب اون راه!دخترعمم گفته ...

بیست ساله پولاشونو چیکار کردن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بیست ساله پولاشونو چیکار کردن

درامدشون کم بوده .عمه م هم عرضه نداشته کم کم وسایلش عوض کنه

از خانواده شوهره حرف میشنیده درحالیکه الان خانواده شوهر تحسینش میکنن و پشت سر دخترش که پنهانی داره ابن کارا میکنه بدی میگن نمی دونن.

غر میزده که چرا راهش دوره و پدره گفته حتی برا تولد باید طبق سلیقه خود ادم مردم کادو بیارن تو میخوای ...

ببین فقططططططططط دوری

کادو مادو خرید مرید تعطیل!

اینا آدمای فوق سمین بعد دختره چسبیده بهشون!

مجرد بود چاره نداشت الان که متاهله چرا دست برنمیداره؟!