2777
2789
عنوان

مجبور شدم هفتماه با خونوادم زندگی کنم والان حسابی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید اینقدر زندگیاتون قاطی باشه با هم. وقتی اینقدر قاطیه خانواده حتی در مورد رنگ زدن خونه هم نظر می ...

همینکه چندماهیی اینجا بودیم..این شکلی شد..بعدم شوهرم چون میگه نون نمک‌خوردم..زشته آدم یه برخوردی کنه بابات ناراحت بشه..ولی الان شوهرم م قاط زده دیگه عصبیه خیلی

ازون جایی ک صاحب خونه خیلی زن خوبیه.وشوهرشم زنداانه تو ترکیه..داره خرج سه تا بچه میده..بابام میگه شم ...

نمیدونم بد موقعیتیه

ولی به نظرم بدون اینکه بفهمنن رنگ کنید دیگه فوقش دوماه قهر میکنن یه ذره ارامش میگیرید

مامان منم تحقیر میکنه اخلاقشه ولی یجاهاییم پشتمونه من همیشه دفاع میکنم چون دائم در حال حمله است ماما ...

مامان منم خیلی حامی هست ولی گاهی عصبی میشه با شوهرم بدرفتاری میکنه

ولی شوهرم چیزی نمیگه

جالبه من طرفداری شوهرم را بکنم بدش میاد میگه تو من را فروختی به اون

درحالیکه رفتار مامانم اشتباهه ولی ماهم مجبوریم صبر کنیم

فعلا رنگ نکنید کلا همه خانواده ها به خرج کردن برای خونه مستاجری حساسن پدرشوهر من میگفت قفل خراب در و عوض نکنید شما اینجا مستاجرید 

یعنی در بسته نمیشد خخخخخ 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

برو همونجور بشین اعصابت با رنگ اروم نمیشه ولی بابات اینارو اینجوری راضی کنی بهتره 

فعلا نه دست به خونه بزن نه به وسایل خونت چیزی اضافه کن که اونا حساس نشن کلا جای آشنا همه به کار هم کار دارن حتی همسایه ها 

فعلا وام بگیر طلا بخر بزار کنار تا سرمایه جمع کنید 

من بخاطر بارداریم اومدم پیش مامانم نمیزارن هیچکاری کنم هیچ خرجی منم میگم بهتر خودمونو جمع میکنیم بعد ازاینجا رفتم حسابی تغییر میدم به زندگی م ولی الان فقط طلا میخرم میزارم کنار  حتی باردارم یه شب شوهرم برام یه ساندویچ برگر خرید مامانمم قهر کرد که توخونه کوکو سبزی بود🤣🤣🤣🤣 نصف برگر دادم بهش گفته خیلی بد مزه بود حتما مسموم میشی دیگه نباید شام برید بیرون😅😅😅😅😅

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
من مدونم بابام زحمت زیاد کشیده..ولی از دست اخلاقی وحشتناکی..همه مون دیوونه شدیم.شوهرمو خوردخاکشیرکرد ...

عین بابای منه

دلم نمیخواد یه وقت محتاجش بشم

خیلی منت میزاره

الهی به جز خدا محتاج هیچ کسی نشی 

و مشکلت همین امروز معجزه وار حل بشه