2777
2789
عنوان

مجبور شدم هفتماه با خونوادم زندگی کنم والان حسابی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
خوب نزار دخالت کنه واقعا دیدی شوهرت هم صبرش تموم میشه هر چی. از دهنش درآمد گفت یه کاری کن قرار نیست ...

همین دیگه..نمیدونی چکارکنم ک ن سیخ بسوزه ن کباب..نمی‌خوام بعدابابام‌بگه این همه خرج کردم منو بی احترامی کردید..ازون ور شوهرم میگه خونه رو برات رنگ میکنم اعصابت آروم باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فاصله بگیرین ازشون تا استقلال پیدا کنید هر چیزیم بهشون نگید بعدم شما از همسرت دفاع کن محترمانه پیش پدرت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خوب نزار دخالت کنه واقعا دیدی شوهرت هم صبرش تموم میشه هر چی. از دهنش درآمد گفت یه کاری کن قرار نیست ...

بابام وحشتناک..ازونا ک‌پیله کنه‌ول نمیکنه..خون مامانم کرده تو شیشه

برید از خونه عمت بیرون..وسایل جمع کنید برید یه خونه دیگه‌.اسایش ندارین...بابات چقد بی عقله

خونه اجاره کردیم.الان دعواسراینه بابام میگه خونه جدیده رو رنگ‌کنید..همینجوری بشینید..خب خونش کثیفه..

رنگ نکنیدول کنید خونه کی را میخواهی رنگ کنی دوباره پس فرداوبیاد ببینه چه قشنگ شده همون بلای عمه ت را ...

آخه خونش کثیفه..خونش هییجی کم ندارد..ولی دیوارآتش کثیفه..من بدم میاد آخه...این بنده خدام صاحب خونش ادم‌خوبیه.ولی بابام‌میخادحرفشو بررسی بشونه

من خیلی هواشوهرم دارم.ولی خب بابامممم..

مامان منم تحقیر میکنه اخلاقشه ولی یجاهاییم پشتمونه من همیشه دفاع میکنم چون دائم در حال حمله است مامانم  

اجبارا خیلی چیزارو بهش نمیگم و درجریانش نمیذارم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دیروز ک‌من نبودم بابام تو جمع باهمسرم دعوا کرده..حق نداری رنگ بزنی..کی خونه مستأجری رو رنگ‌میزنه..شو ...

نباید اینقدر زندگیاتون قاطی باشه با هم. وقتی اینقدر قاطیه خانواده حتی در مورد رنگ زدن خونه هم نظر میدن.

کاش یه پولی دستتون بیاد ،از بابات فاصله زیاد بگیرین،دوری و دوستیشوهرت کار کاسبی خوب داره؟

اره.کازمند بیمارستانه.

ما گفتیم بیایم یه پولی جمع کنیم جلوبیفتیم..این شکلی شد..بابام چون کمک زیاد کرده خودشو حق میده توهرچی دخالت کنه.خونه رو با پمپ رنگ میخایم رنگ کنیم..کلا خرجش دوملیونم نمیشه..ولی بابام ول کن نیس

به صابخونه بگید که بگه خودش گفته رنگ کنید

ازون جایی ک صاحب خونه خیلی زن خوبیه.وشوهرشم زنداانه تو ترکیه..داره خرج سه تا بچه میده..بابام میگه شما باید هوای صاحب خونه داشته باشید نکه خرج برتراشید