kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 عنوان پاوربانک شیائومی دیجیکالا تو نی نی سایت 137 بازدید | 9 پست کشت ماروصد دفعه دستم رفت روش🫠 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍 1403/06/09 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7747 همین پاور بانکو بکنم تو ... صاحب سایت یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
رسوایزمانه عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1029 یکم دیگه مونده بود ترغیب شم اون کتونی طوسیرو بخرم که خداروشکر رفت
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 والا خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
dreams__come_true عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 3738 کابل سبزم هست😁 “لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 کو خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12925 بابا ازین کوفتا نصب کنید دیگه این زهر مارارو نبینیدی سرچ بزن همینجا از بین بردن تبلیغات سایت تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 کابل سبزم هست😁 برای من از همه بیشتر اسنپ و پاور بانکه🫠 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
dreams__come_true عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 3738 برای من از همه بیشتر اسنپ و پاور بانکه🫠 گفتین اسنپ یاد یچیزی افتادم یبار اسنپ سوار شده بودم راننده انقدر از بدی روزگار نالید میخواستم کل حقوقمو براش کارت به کارت کنم😁 “لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 گفتین اسنپ یاد یچیزی افتادم یبار اسنپ سوار شده بودم راننده انقدر از بدی روزگار نالید میخواستم کل حق ... منم چند روز پیشا سوار شدم بنده خدا تازه گوشیشو زده بودن یه کم مسیر طولانی تر بود میزد بغل می اومد تو بغل من گریه میکرد 😅🥲 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍