2777
2789

کشت مارو

صد دفعه دستم رفت روش🫠 

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بابا ازین کوفتا نصب کنید دیگه این زهر مارارو نبینید

ی سرچ بزن همینجا از بین بردن تبلیغات سایت

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
برای من از همه بیشتر اسنپ و پاور بانکه🫠

گفتین اسنپ یاد یچیزی افتادم 

یبار اسنپ سوار شده بودم راننده انقدر از بدی روزگار نالید میخواستم  کل حقوقمو براش  کارت به کارت کنم😁

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

گفتین اسنپ یاد یچیزی افتادم یبار اسنپ سوار شده بودم راننده انقدر از بدی روزگار نالید میخواستم کل حق ...

منم چند روز پیشا سوار شدم بنده خدا تازه گوشیشو زده بودن یه کم مسیر طولانی تر بود میزد بغل می اومد تو بغل من گریه می‌کرد 😅🥲

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍