2777
2789
عنوان

دزد با اسلحه اومد خونمون

161 بازدید | 13 پست

وای خانما یادش میوفتم خیلی حالم بد میشه برا ۶ ماه پیش هست قضیه 

ساعت حدود ۸نیم بود 

شب

خالم زنگ زده بود ترسیده بود گفت خونه همسایه مون دزد زده طلا هاش بردن مام الان فهمیدیم . بعد خونه ما با خالم حدود ده دیقه فاصله داره 

خالم قطع کرد بعد ده دقیقه خونه ما دو طبقه هست . بعد کنار خونه ما یه خونه نیمه کار هست از اونجا راه داره ک بیای سر تراس ما

وای بچه ها نشسته بودیم بابامم با تلفن حرف میزد 

یهوو من دیدم ی سایه افتاد از تراس یکی رد شد

ب خدا سه نفر اومدن ت خونه اصلا زبون بابام بند اومد نشد بگه دزد اومده ولی عمم پشت گوشی بود سرصدا شنیده بود تا اومد دیر شده بود...

یکیشون اسلحه دستش بود یکی ی ساطور نمیدونم چی دستش بود

حتا نذاشتن صدامون دربیاد 

طلاهامون بردن 

همه رو همه 

حتا بابام گفت چرا طلا بدیم شلیک کردن ب کف ساختمون .. ولی خودشون از صدای شلیک ترسیدن سریع طلا بردن فرار کردن..خیلی لحظه بدی بود فکر دزد نمیکردم میگفتیم داعشی ان سرمون ببرن

۸۲ گرم بردن ازمون ۶ ماه پیش 

ولی الان دزدا رو گرفتن ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون ترس اونشب چیکار کردین؟پس دزدها رو چیکار کردن؟توضیح بده لطفاچطور شناسایی شدن همون دزدای خونه ی ...

ما هنوزم ترسش ت وجودمون هست 

حساب کن یهو بیان ت خونه ات با اسلحه .

مامانم اینقد خودش زد سر صورتش همه زخم شد 

از ترس ها وگرنه طلا مهم نیس بخوایم دو برابرش میخریم 

مامانم ۳۷ سالش 

جوونه

دزدها فعلا زندانن

ارع عزیزم همونا بودن 

ما هنوزم ترسش ت وجودمون هست حساب کن یهو بیان ت خونه ات با اسلحه .مامانم اینقد خودش زد سر صورتش همه ز ...

امیدوارم ترس اونشب بهتر بشه براتون 

طلاهاتون برگرده به دستتون

من و مادرم باهم زندگی می‌کنیم و دوسال قبل دوتادزد اومدن خونمون 

اسلحه و چاقو داشتن

نه زندان افتادن و نه طلاها و پولامون بهمون برگشت.

شاید باورت نشه هر شب و هر روز که میخابم 

خاب دزدی رو میبینم 😔