2777
2789

نکن عزیزم،💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ج نداد اینجا پل هوایی نداره

از پشت بودم خودتو پرت کن حداقل 7 طبقه که قشنگ ضربه مغزی بشی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چه کمکی اینکه هر روزت چشمت بارونی شه خبه؟!

مگه زندگی بقیه غیره اینه ؟

هممون داریم برا یک دقیقه آرامش با کله این دنیا میجنگیم 

قوی بمون ادامه بده 

میگذره همه این روزا 

روزهای خوبم میاد 

میشه دست برداری از این افکار‍؟ یکی منو همش تهدید به خودکشی کرد نمیدونم راست میگه یا دروغ خودکشی میکنه یا نه اما حرفاش و کاراش باعث شد من دیگه زندگی نکنم جهنمو‌ برام ساخت موندم هی با حرفام نزارم خودکشی کنه و عذاب وجدان داشتم ولی خودمو کسی نبود آروم کنه بگه احمق به تو چه که خودتو انداختی وسط خودتو به آتیش کشیدی الانم دارم میسوزم به درد روح و روانی که اون بهم داد

مگه زندگی بقیه غیره اینه ؟هممون داریم برا یک دقیقه آرامش با کله این دنیا میجنگیم قوی بمون ادامه بده ...

چطوری میگذره چطوری هر روز خدا برام مرگه هیچ کی کمکم نمیکنه به فکر عابرو ان

چند سالته ؟؟؟؟ به جای اینکه آرومش کنی راه حل بهش میدی

2 ساله هستم

کسی که بخواد خودشو بکشه تایپک نمیزنههه مثپیر شدم تا اینو به نی نی سایتیا بگم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چرا

منو میبینی من دو بار خواستم خود کشی کنمو نشد درسته بعضی اوقات می‌خوام خودمو بکشم اما بعدش پشیمون میشم میگم یه دلیلی داره که هنوز زنده ام بعد از دو بار نمی‌دونم امید چیره مسخره ایه اما بازم امید دارم امید دارم به اینکه بتونم برم تو رشته نوزده علاقم درس بخونم و بتونم کمکه بقیه کنم 🥲

.
چطوری میگذره چطوری هر روز خدا برام مرگه هیچ کی کمکم نمیکنه به فکر عابرو ان

خودکشی راهش نیست عزیزکم 

شاید الان بگی کی فکر اخرته اما آخرت خودتو نابود نکن

برو برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین کسانی که خود کشی کردن و خدا بهشون عمره دوباره داده ببین چی میگن

مرگ زمانش برسه کسی جلو دارش نیست 

به استقبال چیزی که صلاحش امروز و فردا نیست نرو 

۷طبقه از کجا بیارم برم بپرم

میخوای خودتو بکشی یا منو مسخره کردی؟