2777
2789
عنوان

تجربه ی من از دو ترمی که گذشت

763 بازدید | 17 پست

اینو مینویسم برای بچه های علوم پزشکی ...به خصوص پزشکی ...

این تاپیک درباره ی دانشگاهی هست که خودم دارم درش میخونم ...

اول اینکه طبق قانونی که گذاشتن ،اگه میخوایین مهاجرت کنید ،اولین چیزی که به شما میگن خوندن تو دانشگاه پولیه ،ترجیحا پردیس و آزاد !

اول یه سو تفاهمی رو بر طرف کنم ...یه سری از دانشگاه های آزاد کلان شهر به خصوص تهران رتبه ی خوبی میخوان و شما باز یه سری از دانشگاه ها رو میارین اگه نیمسال یک باشین ...در واقع این نیمسال رقابتی تره قبولیش ...

به نظرم اولویتتون رو بذارین روی دانشگاه ...به من میگفتن شهر رو انتخاب کن و اینجوری شد که یکی از آزادا جلوتر از همه قرار گرفت !حتی جلوتر از پردیس اصفهان وشیراز !و خوب همونجا هم،قبول شدم ...اونموقع بیشتر برام جو شهر مهم بود اما الان که دو ترم گذشته ،میفهمم چیزی که بیشتر برای یه دانشجوی پزشکی مهمتره آرامشه ،پس سعی کنین پرس و جو بکنید و دانشگاهی که آرامش بیشتری داره رو انتختب کنید و با لذت بخونید و از دوران دانشگاهتون لذت ببرید ،نه اینکه حتی شان دانشجوییتون رو هم حفظ نکنن !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذریم ...ولی خوب در کنار این ها گاها استادای خوبیم دارن که منکرش نمیشم و خوب جدید تو یه سری موارد واقعا خوب عمل میکنن ولی خوب تلاش لازمه ...وقتی مسگم از همون ترم اول پیشو گرفتم برای کارای مختلف هیچکی به من نگفت کدوم دانشگاهی و براشون مهم نبود برای بچه های دانشگاه دولتی ،گفتن فقط تلاشتو ببینیم و مهارت هاتو کافیه !

ولی گاها تو یه سری چیزا هم دستتون بسته ست 

از نظر امکاناتم یه سری چیزاش خوب نیست ،یه سری چیزاش هم خوبه باز ...بستگی داره ...به هر حال اینجایی که من هستم بدک نیست از این لحاظ 

در رابطه با نمره هم ،همونقدر که سخت گیری روی دولتیا هست روی شما هم هست ...پس این تصور که میام آزاد و ...و نمره میدن برای پزشکی ،یه تصور پوچه !میبینم میگن فلانی میفته ولی بهش ۹ تا ۹ و ۷۵ میدن ،برای پزشکی تا جایی که من اطلاع دارم از این خبرا نیست !

هزینه ی مالیش :در رابطه با پردیس ها اطلاع دقیقی ندارم ولی درباره ی آزاد ...

این درباره ی ورودی ۱۴۰۲ هست و ۱۴۰۱ ...قطعا ورودی ۱۴۰۳ باید روی ۴۰ به بالا حساب کنه هزینه ی هر ترم رو ،حالا شاید کمترم باشه ...

۱۴۰۲ ،شهریه ی ثابتش ۲۵ بود با متغیر ۳۲ ولی سال جدید رسیده به ۳۷ !

ورودی ۱۴۰۱ ۱۶ ثابتش بود ،۲۳ اینا شهریه ی ترم سه شون بود ...

و این تا دوران بالین خیلی افزایش داره ،حواستون به بعد مالیشم باشه و خوب بعضی دانشگاه هاشونم خوابگاه نمیدن و باید دنبال خوابگاه خودگردان باشید ...

یه س‌ال پیش اومدمگه انتخاب رشته ازاد و روزانه جدا نیستمن یادمه پردیس و روزانه با هم بودنازاد جدا بود ...

خیر برای سه رشته ی تاپ آزاد اینجوری نیست ...

این قانونی که شما میگید برای کنکورای تا ۹۲ بود اگه اشتباه نکنم ...سالهاست با کنکور اصلیه رقابتش 

عزیزم برای انتخاب واحد، شما از همون اول باید چارت واحدها رو داشته باشی و پیش نیاز و هم نیاز بودن رو رعایت کنی. اونوقت دیگه به مشکل نمی‌خوری.

حواست باشه درس‌هایی که پیش نیاز دارند، نباید واحد پیش نیازشون رو بیفتی چون ترم هات باقی باشه، هم نیاز نمی‌کنند و مجبوری یک ترم عقب بندازی برایبرداشتنش و این برات مشکل ساز میشه.

در کل سعی کن نیفتی... 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خیر برای سه رشته ی تاپ آزاد اینجوری نیست ...این قانونی که شما میگید برای کنکورای تا ۹۲ بود اگه اشتبا ...

ای وای چه بد

نه تا ۹۹ که من بودم که اونجوری بودش

فکر میکردم به همون منواله

یعنی اینجوری نیست که یه قبولی ازاد داشته باشیم یه روزانه؟

از کارنامه سبز هم نمیتونیم استفاده کنیم رشته های پایینترو انتخاب کنیم؟

عزیزم برای انتخاب واحد، شما از همون اول باید چارت واحدها رو داشته باشی و پیش نیاز و هم نیاز بودن رو ...

ما رعایت میکنیم ،مشکل پیش نیاز و هم نیازم رعایت میکنیم ...

از اون بابتم مشکلی نداشتم ترم پیش،من تمام پیش نیازام رو همین دو ترم اول اوکی کردم ! و باقی درسام اینجوری نیست که نگرانی باشه بابتشون ! تا ترم پیش هیچ مشکلی نبود ،قبلا هم این اتفاق پیش افتاده و حل شده ولی از ترم جدید اذیت میکنن !اتفاقا من مشکلم حل شده ست با اساتیدم حتی و خووشون گفتن کلاس نیا (درسم رو به دلیل یه آزمون مهم از دست دادم !) ولی آموزش همکاری نمیکنه و این باعث میشه خارج از چارت خودمون بردارم هی !به هر حال من برام مشکلی پیش اومده و به دلیلی نتونستم و نشده درس یه واحدم رو بردارم به دلایلی قبلا ...کلا اوضاع پیچیده ایه ...

خداروشکر باز به موقع تموم میکنم و عقب افتادنیم در کار نیست 🫥همین الانش فقط ۱۱ و نیم واحد تخصصی مقطعی که دارم برام مونده 🫠

به هر حال من هدفم از این تاپیک این بود یه کنکوری ببینه و با دید باز بیاد دانشگاه ،یه سری دانشگاه ها کنار میان و معرفی به استاد و ...دارن که دانشگاه ما به هیچی اعتقاد نداره 

ای وای چه بدنه تا ۹۹ که من بودم که اونجوری بودشفکر میکردم به همون منوالهیعنی اینجوری نیست که یه قبول ...

عزیزم من از کنکور ۹۸ کنکوری بودم اینجوری که شما میگی نبود ،پزشکی و دندون و دارو با کنکور سراسری بود ...سالهاست اینجوریه ،من ندیدم سالهاست کسی بگه من هم آزاد آوردم هم دولتی ...یکی رو میاری و تمام !خیلی هم بهتره ...

بله برای رشته های دیگه ی علوم پزشکی آزاد اینجوری که شما میگین بوده و هست ...

نه 

کارنامه ی سبزم نداریم ...

ما رعایت میکنیم ،مشکل پیش نیاز و هم نیازم رعایت میکنیم ...از اون بابتم مشکلی نداشتم ترم پیش،من تمام ...

خداروشکر... بله متاسفانه این هم هست. گاها آموزش اذیت میکنند، درد اونجاست که بعضی درسهای پیش نیاز تو یک ترم ارائه نمیشه🤦🏻‍♀️ دانشجو می مونه و سرگردونی تا ترم های بعدی  ... انشالله با موفقیت همه واحدهات رو زود تموم کنی و خانوم دکتر بشی عزیزم❤️

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خداروشکر... بله متاسفانه این هم هست. گاها آموزش اذیت میکنند، درد اونجاست که بعضی درسهای پیش نیاز تو ...

خوب دانشگاه ما خوشبختانه اینو اوکی کرده ...خودمم حواسم بود پیش نیازام به مشکل نخوره و خیلی حساس بودم روشون ...تو دوران علوم پایه دغدغه شو ندارم دیگه ...

خیلیم اذیت میکنن ...برام مسائلی رو به وجود آوردم که ترجیح میدم کلا نگم چیزی بابتش ...

باز شاید برای بعضی دانشگاه ها که ترم بهمن نداشته باشن این مسئله حل نشه و اینی باشه که شما گفتید !که در اون صورت باز بدتره ...

ممنونم عزیزم 🙏🏻❤️