2777
2789
عنوان

مراقب رفتارمون در فضای مجازی باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 35 پست

والا ملت انقدر گفتن بترکه امریکا، اصلا تکون نخورد😃

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خیلی ها ندارن اون لحظه فقط به نظرشون میاد چرا من نباید داشته باشم اونجاست که آه می کشن

خب صحیح 

این به نظرشون نمیاد که اون چیکار کرده که اینارو داره؟ شاید جوابش بابای پولدار باشه و وضع مالی بابامون که دست ما نیست 

ولی نمیشه تلاش کرد که خودمون رو بسازیم که حداقل چیزایی که ما براشون اه کشیدم بچه هامون نکشن؟ 

مامان بابای پولدار نداشتیم ولی نمیشه تلاش کرد که بچه هامون مامان بابای پولدار داشته باشن؟

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
خب صحیح  این به نظرشون نمیاد که اون چیکار کرده که اینارو داره؟ شاید جوابش بابای پولدار باشه و ...

خوب اینم درسته

ولی باور کن گاهی هر چی آدم تلاش می کنه اونطور نمیشه 

ولی خوب با حرفت موافقم تا حدودی

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

کلا رمز موفقیت حرکت کردن تو سایه ست!

بی صدا پیشرفت کن رقیب و دشمنات حالیشون نشه

من بیشتر ضربه های زندگی مو که نه همه شو از دوست و فامیل خوردم!

حسادت افتضاح زياد شده. کافیه یه عکس پروفایل عوض کنی به 20 نفر باید جواب بدی چه خبره کجایی چی شدی

حالا یه مشکل برات پیش بیاد یکی کمکت نمیکنه 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
خوب اینم درسته ولی باور کن گاهی هر چی آدم تلاش می کنه اونطور نمیشه  ولی خوب با حرفت موافقم تا ...

میشه عزیزم 

از تو حرکت از خدا برکت 

اکثر ماها سعی میکنیم چشم و هم چشمی کنیم که الان وضعمون اینه 

نمیخایم زندگی خودمون بسازیم فقط میخایم جلو چشم یکی بگیم اره ما هم اینو داریم

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
کلا رمز موفقیت حرکت کردن تو سایه ست! بی صدا پیشرفت کن رقیب و دشمنات حالیشون نشه من بیشتر ضربه های ...

توی اسلام هم میگه تا زمانی که کارتون به سرانجام نرسیده به کسی نگید وگرنه پایه های انجام اون کار سست میشه و به نتیجه نمیرسه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
میشه عزیزم  از تو حرکت از خدا برکت  اکثر ماها سعی میکنیم چشم و هم چشمی کنیم که الان وضعم ...

اونکه صد در صد

خوب چشم و هم چشمی واقعا زیاد شده

مثلا 70 درصد تاپینگ های اینجا ضد مادرشوهره 

نمیدونم بیاین بگین از چی مادرشوهر رنجیدین 

بیاین بگین چی گفته ناراحت شدین 

ولی خدایی من مادرشوهرمو دقیق مثل مامان خودم دوس دارم اونم منو جای دختر نداشتش میدونه ینی عاشق همیم 

مثلا تاپینگ.بود دیشب میگفتن تو دوران نامزدی جقد میرین خونه مادرشوهر؟ دعوتتون میکنن یا نه؟ 

منم گفتم هر روز ظهر باید برم چون بالای 10 بار بهم زنگ میزنه 

یکی برگشت گفت حالا زنگ میزنه تو نرو و بعدا مشکل پیش میاد و این حرفا 

یکی.نیست بهش بگه د اخه عزیزه من شما براش قیافه گرفتی که اونم الان از تو بدش میاد وگرنه یه مادر چرا باید از همسر پسرش بدش بیاد ؟ مگه چه هیزوم تری فروختی بهش؟ 

همه کارای ما روی قیافه گیری و غرور پیش میره که اینم بخدا راهس نیست باید با همه خاکی بشی چون مثلا من الان اینجا بگم واااای من فلان جیز دارم بسان چیز دارم و بخام قیافه بگیرم کسی نمیاد بگه خوش بحالت 

برعکس بیام ناله کنم بزنم تو سر خودم بگم نون شب ندارم کسی نمیاد بگه شماره کارتت بفرست بهت کمک کنم 

بابا خاکی باید شد 

مخلوقات برهنه دنیا میان برهنه از دنیا میرن 

بخدا این پول و خونه و ماشین همش تجملات الکی هس 

از من گفتن بود 

[QUOTE=46465401]مثلا 70 درصد تاپینگ های اینجا ضد مادرشوهره  نمیدونم بیاین بگین از چی مادرشوهر رنجیدین  ب ...[/QUOTE

واقعا آفرین به طرز تفکرت
اگه هممون اینطوری بودیم چقدر خوب می شد
چقدر کینه ها و ناراحتی ها و دلخوری ها از بین میرفت

وای بچه ها من از وقتی باردار شدم عکس نی نی میذاشتم تل.گرامم همه دوست اشنا و کسایی که چند ساله ندیدمشون پی ام دادن خبریه ؟و همونا هم باعث شد کلی بعدش مریض بشم و...

اصلا ادم نباید از کاراش و اتفاقای خوب زندگیش به کسی حرفس بزنه.

مامانمم گفت دیگه عکس بچه نذار پروفایلت.منم برداشتم.

از اسن به بعد حواسم هست به همه چی

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
بعضی وقتا مشکل برات پیش میاد خوشحال هم میشن😕

آره 😔 وقتی از کسایی که کمکشون کردی اینو میبینی ترجیح میدی قید انسانیتو بزنی که اینجوری هرکسی برات شاخ نشه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋