2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
پسر منم 11 سالشه و بیش فعالی داره الان پنج ساله یه روزم دارو قطع نشده ریسپریدون میدم نصفی تو مدرسه ه ...

پسر من مشکل درسی نداره زیادیم خوبه الان سنتور هم گذاشتم ولی مشکل رفتار داره امروز میخوای بره کلاس سنتور یک ساعت داد زد با بابام نمی‌ریم تو باید ببریم حرف حرف خودشه دیگه 

ستارتر عزیز درمورد اینکه دختر شما بیشفعال هست یا نه من نمیتونم نظر بدم ولی پسر من بیشفعاله و داروی ریسمریدون بهش میدم اگه دازو ندم غیر قلبل تحمله با دارو عالی میشه اگه دکتر تشخیص داد بیشفعاله دارو بده عوارض دارو دادن کمتر از دارو ندادنه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوپامین عامل ترشحش فعالیت های فیزیکیه. با کم کردن اسکرین تایم بچه ها و استفاده از کلاس های ورزشی با ...

گویا شما اصلا تحقیقات درستی نداشتید 

بچه های بیش فعال به هیچ عنوان نباید ورزش شدید داشته باشن یا رزمی 

نهایت شنا و شطرنج براشون تجویز میشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اگه اریپپرازول رو میگی که خوب نبود استراماکس هم همین طور بچه همش تو یخچال وگشنه بود وکلونیدین حتما ب ...

ریسپریدون بهترین و کم عوارضترین داروئه

اشتها رو زیاد میکنه، گرسنه میکنه، خواب اوره

ولی یه مدت بخوره بدن عادت میکنه

پسر من از بچگی غذا خور نیست با بدبختی شکمش رو سیر میکنم سعی میکنم ندم ولی یه وقتایی که خیلی اذیت میکنه چاره ندارم ریسپرون نصف میدم

پسر من کلاس اول فاجعه بود دو بار مدرسه عوض کردم کلاس دوم و سوم کرونا شد و مجاری کلاس چهارم هر روز زن ...

آره حس ریاست دارن وپرحرفی که بقیه باید گوش کنن ازشون ک این بده دیگه فقط خودت برات مهم باشه 

پسر من مشکل درسی نداره زیادیم خوبه الان سنتور هم گذاشتم ولی مشکل رفتار داره امروز میخوای بره کلاس سن ...

پسر منم تن صداش خیلی بلنده و دعوایی 

همین که درساش خیلی خوبه وگرنه که اخراج میشد از مدرسه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چه حرفا مثل اینکه به بیماری دیابتی بگی دارو نخور اینا مشکل مغزی دارن باید بخورن یا نورون ها رشد کنه

خیلی از بیش فعال ها نیاز دارویی ندارن‌. با مصرف سر خود دارو و بدون مشورت پزشک و روانشناس وضعیت بدتر میشه. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
من میخواستم پسرم رو بفرستم دفاع شخصی انرژیش تخلیه بشه

من پسرم رو چند تا دکتر عالی بردم الان 6 سال بیشتره تحت درمان هست 

همشون بدون استثنا گفتن کلاس رزمی و پرتحرک ممنوع 

فقط شنا و شطرنج بزار 

گویا شما اصلا تحقیقات درستی نداشتید بچه های بیش فعال به هیچ عنوان نباید ورزش شدید داشته باشن یا رزمی ...

دقیقن همه به من میگن پسرم را ببرم ورزش که انرژیش تخلیه بشه اما خودم مخالفم چون میدونم با ورزش رزمی فقط خطر پذیریش بیشتر میشه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
دقیقن همه به من میگن پسرم را ببرم ورزش که انرژیش تخلیه بشه اما خودم مخالفم چون میدونم با ورزش رزمی ف ...

روانپزشک پسر منم می‌گفت کلاس رزمی حرکت نورون های مغزش رو به سمت پرخاشگری می‌بره و مخالف بود 

شنا میبردمش خیلی خوب شده بود ولی متاسفانه چون بیماری پوستی داره دیگه نمیتونم ببر 

مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که ...

وقتی هتا روانپزشک یه چیز رو میگن و سالها کار درمانی و رفتار درمانی جوابگو نیست وقتی مادر به مرحله دیوانگی میرسه متاسفانه راهی بغیر از دارو نیست

چون هم بچه اذیت میشه، هم افت شدید درسی میکنه و ملا تو مدرسه همیشه مشکل داره و تمام معلمها ازشون شاکین و سر اخر مدیر مدرسه والدین رو صدا میکنه که فکری به حال بچه بکنین، و از طرفی مادر دیگه کم میاره از فشار روحی و خستگی