دیگه موندم چکار کنم با تمام فامیل قطع رابطه کردم فقط خونه ی برادرشوهر می رم اونم با اصرار شوهرم اینقدر که دخترم شیطون بهونه گیر لجباز هست ...تمام اسباب بازی هاش رو میشکنه به حرفم گوش نمیده هرجا می ریم همه باید همه چیز مال اون باشه باهامون دعوا می کنه دیگه خستم بریدم نمی دونم چکار کنم .۵سالشه
پسر منم 11 سالشه و بیش فعالی داره الان پنج ساله یه روزم دارو قطع نشده ریسپریدون میدم نصفی تو مدرسه ه ...
پسر من مشکل درسی نداره زیادیم خوبه الان سنتور هم گذاشتم ولی مشکل رفتار داره امروز میخوای بره کلاس سنتور یک ساعت داد زد با بابام نمیریم تو باید ببریم حرف حرف خودشه دیگه
ستارتر عزیز درمورد اینکه دختر شما بیشفعال هست یا نه من نمیتونم نظر بدم ولی پسر من بیشفعاله و داروی ریسمریدون بهش میدم اگه دازو ندم غیر قلبل تحمله با دارو عالی میشه اگه دکتر تشخیص داد بیشفعاله دارو بده عوارض دارو دادن کمتر از دارو ندادنه
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که ...
وقتی هتا روانپزشک یه چیز رو میگن و سالها کار درمانی و رفتار درمانی جوابگو نیست وقتی مادر به مرحله دیوانگی میرسه متاسفانه راهی بغیر از دارو نیست
چون هم بچه اذیت میشه، هم افت شدید درسی میکنه و ملا تو مدرسه همیشه مشکل داره و تمام معلمها ازشون شاکین و سر اخر مدیر مدرسه والدین رو صدا میکنه که فکری به حال بچه بکنین، و از طرفی مادر دیگه کم میاره از فشار روحی و خستگی