2777
2789
عنوان

درد و دل

39 بازدید | 3 پست

یه مدته طولانیه یه فاصله‌ی خیلی عمیق بین منو خانوادم افتاده😔

یه مدت که اقدام به مهاجرت کرده بودم هر موقع کوچکترین بحثی بین منو مامانم پیش میومد مامانم میگفت کی گم میشی از این خونه بری از دستت راحت شم 

الانم کم کم میخوام ازدواج کنم دوباره هرموقع بحثمون میشه میگه کاش زودتر گورتو از خونم گم کنی، روزی که بری شمارتو از گوشیم پاک میکنم 

منم میگم باشه خوب کاری میکنی ولی واقعا دلم میشکنه 

اینجا خونه‌ی پدریمه جای اینکه حمایتم کنه اگه روزی شکست خوردم بیام ازشون کمک بخوام، بدتر منو از خونه ترد میکنه 

اخه من نمیدونم چه اتفاقی میوفته که یه مادر میتونه به بچه‌ی خودش همچین چیزایی بگه؟

بنظرم بزرگترین ظلمیه که یه مادر میتونه در خق بچش بکنه اینه که بچه رو تو خونه‌ی پدریش معذب کنه همش احساس سربار بودن دارم 😞

هز موقع خواستم یه قدمی بردارم چه مهاجرت باشه چه ازدواج شروع میکنه اینجوری دلمو شکستن 

ولشون کن دنبال تایید و حمایت نباش ازشون

اخه الان بیشتر از همیشه به حمایت‌شون احتیاج دارم مخصوصا از لحاظ احساسی😢 همه‌ی پدر مادرا روزای اخر به دخترشون محبت میکنن ابراز نارحتی میکنن اونوقت خانواده من میگن کاش زودتر بری راحت شیم😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان بیشتر از همیشه به حمایت‌شون احتیاج دارم مخصوصا از لحاظ احساسی😢 همه‌ی پدر مادرا روزای اخر ب ...

عزیزم انقدر بابت اینا غصه نخور خواهش میکنم 

تمرکزت رو بزار رو چیز های دیگه 

بعضی ها مثل من و تو تنهان 

تنهای تنها 

حمایت عاطفی پدر مادر ندارن  تازه ضربه عاطفی هن میبینن ازشون 

پس به اهدافتان فک کن