2777
2789
چونکههه شوهرش بده دنبال مرد خوب میگرده یقین ...اصن بماچه هر غلطی میخاد بکنه ولی خب امثال این جامعه ر ...

اینا به یکی دوتا قانع نیستن تو بقیه تاپیک هاشم بودم می‌گفت من قیافم خیلی خیلی هاته 🤣 همه پسرا بهم جذب میشن

اینا به یکی دوتا قانع نیستن تو بقیه تاپیک هاشم بودم می‌گفت من قیافم خیلی خیلی هاته 🤣 همه پسرا بهم ج ...

قشنگه ک اره ولی خب جامعه رو نباید ب فساد بکشه چه شوهر بدبختی داره این دیگه همهتاپیک هاش عکس عکس عکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ک اره ولی خب جامعه رو نباید ب فساد بکشه چه شوهر بدبختی داره این دیگه همهتاپیک هاش عکس عکس عکس

نه این اشکال ندارن منم قبلا خیلی عکس میذاشتم همین امروز هم گذاشتم بعضی وقتا رپ قیافم وسواسی میشم