2777
2789
عنوان

همسرم همیشه میگه چقد زشتی

9484 بازدید | 160 پست

همیشه از خانمای تو خیابون تعریف میکنه مدام منو با بقیه خانما مقایسه میکنه  

روزی نیست که که دلم نگیره .حتی با نوشتن اینها اشکام میریزه 

میگه لیاقت منو نداری چون خوشگل نیستی چون سفید نیستی 

دارم اینجا مینویسم که یکم دلم خالی بشه چون نمیتونم جلو کسی بگم دردمو 

هر شب با دوستاش بیرونه تا نزدیک صبح  همیشه تنهام با بچه هام . میگم دلم گرفت بیا پیشم یا با هم بریم بیرون میگه برو بابا با اون قیافت هیچجا دلم نمیخواد باهات بیام بیرون

الانم تو تاریکی نشستم گریه میکنم آخه چرا این سرنوشتم شد .من سنم کم بود خوانوادم منو عقدش کردن فقط ۱۵ سالم بود هنوز دبیرستان میرفتم به خانوادم گفتم منو ندین بهش ولی کسی حرفمو گوش نکرد . وقتی میبینم یه آقا خانمشو دوست داره و بهش احترام میزاره حسرت میخورم میگم خدایا چی میشد شوهر منم اینجوری بود .خوشبحالتون اگر همسرتون دوستون داره .خوشبحالتون اگر باش ما میره بیرون اگر بهتون محبت میکنه اگر با عشق نگاهتون میکنه خوشبحالتون 

بگو کور بودی مگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید و تپل دوست داره.پرسیدنم فایده نداره چون هیچیمو دوست نداره میگه تو رو نمیخام

خب شرایط تغییر بده 

برو باشگاه پرتر ی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا