2777
2789
عنوان

سه ساله دیگه مدرسه نمیرم ولی هنوز خواب میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تا چند سال بعدش اینطور میشدم

تا چندسال ؟😂😂

آخه من دانشجوام اصلا خواب دانشگاهو نمیبینم

فقط مدرسه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عملا ما رو با مدرسه تروما زده کردن، انقدر فضاش محدود و زندان وار بود

من خواب دانشگاه اصلا نمیبینم فقط مدرسه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اره یک سال فارغ شدم گاهی خواب مدرسه میبینم برا امتحان یا خواب همکلاسیام و یا خواب خونه ای که بچه گی توش زندگی میکردیم و اصلا حس خوبی نمیده بخصوص خونه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
انقد داغون نه ولی سالی یبار خواب مدرسه و امتحان میبینم😂

من یه مدته هر شب خواب میبینم 😂😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من ۱۰ ساله مدرسه نمیرم همش خواب میبینم از سرویس مدرسه جا موندم بخدااااا

😂😂😂😂😂🤣🤣😂🤣وای

الان دانشجویی؟

اره عزیزم

من 18ساله مدرسه نمیرم خواب میبینم 😂

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خواب امتحان اینکه بلد نیستم نخوندم استرس اوووف

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

من ۴۶ سالمه هنوز خواب مدرسه و امتحان میبینم 😅بیخیال

میدونم یه شب بخاطرش سکته میکنم😂😂

خیلب استرس داره

منم ،منم خواب میبینم امتحان خراب کردم و معلمم(خیلی خیلی باهاش رفیق بودم،البته هنوزم در ارتباطم) داره دعوام می‌کنه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚