2777
2789
عنوان

تخلف در دیوار😑😑😑😑

846 بازدید | 22 پست

من آگهی کتاب کمک درسی گذاشته بودم که کاملا بی ربط هست به اینکه یکی مزاحم بشه قبلاً نزاشته بودم آگهی

اول یکی پیام داد و گفت من کارم فلان و نمی دونم حرف های غیر مرتبط من چیزی نگفتم اونم چیزی نگفت دیگه یکی دیگه پیام داد گفت شماره تماس بزار و آدرس منم فکر کردم خریداران بهش دادم بعد گفت چند سالته و بازم حرف های غیر مرتبط دوباره یکی دیگه پیام داد که بعدش فهمیدم همین دومیه هستش که بازم گفت آدرس و شماره که باز بهش دادم و خب همون قبلی بود من نمی دونستم چون خودشو خریدار جا زده بود با همون کاربری قبلیم اول می‌گفت خریدارم تا آدرس دادن شروع کرد و یه دفعه گفت کسی تو زندگیته

گفتم چه ربطی داره سوالات و گزارش زدم برا این کاربری و کاربری قبلیش تو دیوار حالا سوالم اینه آدرس و شماره رو داره می‌تونه کاری بکنه؟؟؟؟؟منم گزارش زدم پلیس فتا رسیدگی می‌کنه ؟؟

بخدا قسم اصلا آگهیم هیچ موردی نداشت و نمی دونم چرا مزاحم شدن متن آگهی رو هم می‌زارم براتون

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

معلوم نیست چه طور آگهی میزارید 

من خیلی تو دیوار چیزی خریدم و فروختم حتی کتاب و جزوه تا حالا مزاحم نداشتم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من شماره خودمو نمیذارم همیشه شماره بابامو میدم😂

تو این جور وقتا شماره کس دیگه ای رو بده تا اون باهاش معامله کنه. انقدرم ساده نباش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیست چه طور آگهی میزارید من خیلی تو دیوار چیزی خریدم و فروختم حتی کتاب و جزوه تا حالا مزاحم ند ...

کتابا در حد نو هستن چون هیچی توشون نوشته نشده با این قیمت پیدا نمی کنید کتابی که چیزی هم توش نوشته نشده باشه قیمت هاشون رو هم گذاشتم میتونید ببینید که چقدر اختلاف قیمت هست و با چه تخفیفی گذاشتم

چاپ دو سه سال پیشه اما خب کتاب ها هیچ تعغیری نداشتن

و بعدش عکس کتابا هست و قیمتاشونم گذاشتم و توتصاویرم عکس کتاب ها و قیمتشون تو سایت دیجیکالا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من شماره خودمو نمیذارم همیشه شماره بابامو میدم😂تو این جور وقتا شماره کس دیگه ای رو بده تا اون باهاش ...

شماره خودمو ندادم مال کس دیگه ای هست ولی آدرس رو داره البته نه کاملا دقیق

کتابا در حد نو هستن چون هیچی توشون نوشته نشده با این قیمت پیدا نمی کنید کتابی که چیزی هم توش نوشته ن ...

سر منم اومده که پشیمون شدم آگهی رو برداشتم

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

کتابا در حد نو هستن چون هیچی توشون نوشته نشده با این قیمت پیدا نمی کنید کتابی که چیزی هم توش نوشته ن ...

عزیز آگهی مشکلی نداشته مردم مریضن

منم دنبال خونه میگشتم آگهی کرده بودم که زوجیم

کلی آدم مزاحم شدن

یکیش که یه پیرمرد بود میگف خونمو دراختیارتون میزارم فقط بزارین منم کنارتون زندگی کنم😑

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
سر منم اومده که پشیمون شدم آگهی رو برداشتم

الان باید چیکار کنم به نظرت آدرسو داره و شماره یکی از اعضای خانواده می‌تونه کاری بکنه؟؟؟؟؟

و چطوری باید پلیس فتا رسیدگی کنه؟؟

شماره خودمو ندادم مال کس دیگه ای هست ولی آدرس رو داره البته نه کاملا دقیق

چشم و گوشت باید بازتر باشه

یکم سوال پیچشون کن که برای کی و ازین حرفا بالاخره وسطای کار یارو سوتی میده

الانم نگران نباش هیچ غلطی نمیتونه بکنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیز آگهی مشکلی نداشته مردم مریضنمنم دنبال خونه میگشتم آگهی کرده بودم که زوجیمکلی آدم مزاحم شدنیکیش ...

من باشم دیگه تو دیوار آگهی بزارم

حالا گزارش تخلف زدم براش به نظرت فتا پیگیری میکنه؟؟

الان باید چیکار کنم به نظرت آدرسو داره و شماره یکی از اعضای خانواده می‌تونه کاری بکنه؟؟؟؟؟و چطوری با ...

نه فک نکنم بتونه کاری کنه جز مزاحم شدن هیچ کاری از دستش برنمیاد 

کتابارو هم داخل گپ های درسی بزار که میتونی اونجا ها بفروشی

نه فک نکنم بتونه کاری کنه جز مزاحم شدن هیچ کاری از دستش برنمیاد کتابارو هم داخل گپ های درسی بزار که ...

گپ خاصی میشناسید که معرفی کنید؟؟

من باشم دیگه تو دیوار آگهی بزارمحالا گزارش تخلف زدم براش به نظرت فتا پیگیری میکنه؟؟

فوقش حساب دیوارش محدود بشه

که بازم با یه شماره دیگ میان دیوار

اینا مریض جنسی‌ن

ولی از بابت آدرس هم نگران نباش کاری نمیتونه بکنه آدرس دقیق که نداره میخواد بیاد چ کنه اخه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
فوقش حساب دیوارش محدود بشهکه بازم با یه شماره دیگ میان دیواراینا مریض جنسی‌نولی از بابت آدرس هم نگرا ...

وای نمی دونم اصلا مغزم هنگ کرده

خدا لعنتشون کنه من قبلاً دیوار آگهی نزاشته بودم اصلا آگهیمم موردی نداره نمی دونم چرا این جوری شد

نمی دونی چطوری باید از طریق فتا پیگیری کرد؟؟

گپ خاصی میشناسید که معرفی کنید؟؟

https://t.me/Linkduni_Darsi

متناسب با رشته ات لینکو انتخاب کنو وارد گپش شو بعد آگهی بزار