2777
2789
عنوان

تخلف در دیوار😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 22 پست
وای نمی دونم اصلا مغزم هنگ کردهخدا لعنتشون کنه من قبلاً دیوار آگهی نزاشته بودم اصلا آگهیمم موردی ندا ...

ن آخه چیزی نشده پلیس فتا هم باید حضوری بری که فک نکنم هم پیگیری خاصی انجام بدن نترس بابا از چی میترسی

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
ن آخه چیزی نشده پلیس فتا هم باید حضوری بری که فک نکنم هم پیگیری خاصی انجام بدن نترس بابا از چی میترس ...

آخه آدرسو تقریبا داره و شماره یکی از اعضای خانواده می‌دونم کاری نمیتونه بکنه ولی باز با خودم میگم شاید اون یه کاری بتونه از این طریق انجام بده که من ندونم بلاخره کلاه برداری چیزی 

کلا اعصابم خورده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن آخه چیزی نشده پلیس فتا هم باید حضوری بری که فک نکنم هم پیگیری خاصی انجام بدن نترس بابا از چی میترس ...

یا حتی اینکه بعد من مزاحم یکی دیگه بشه هم ناراحتم می‌کنه بلاخره از یه جایی باید جلوشون گرفته بشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
عزیز آگهی مشکلی نداشته مردم مریضنمنم دنبال خونه میگشتم آگهی کرده بودم که زوجیمکلی آدم مزاحم شدنیکیش ...

ببخشید ولی خیلی خندیدم از تصور اینکه کاریتون نداشته میخواسته صندلی بزار پایین تختتون و نگاهتون کنه🤣🤣🤣🤣🤣

آخه آدرسو تقریبا داره و شماره یکی از اعضای خانواده می‌دونم کاری نمیتونه بکنه ولی باز با خودم میگم شا ...

هیچ کاری نمیتونه بکنه، بخاطر همین چیزا دیگه هیچی نمیزارم دیوار برای فروش

یکبار آب میوه گیری مامانمو گذاشتم دیوار، سال 96،یارو پیام داد، زنگ زد آدرس گرفت، منم گفتم مال مادرمه، اومد نشست خونمون نمی‌رفت میگفت من فکر کردم شما مجردی شوهرم گفت یعنی چی، من شوهرم، اومدی آب میوه گیری بخری یا زن بگیری، بزور بیرونش کردیم

آخه آدرسو تقریبا داره و شماره یکی از اعضای خانواده می‌دونم کاری نمیتونه بکنه ولی باز با خودم میگم شا ...

میخوای زنگ بزن بپرس که خیالت راحت بشه 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
یا حتی اینکه بعد من مزاحم یکی دیگه بشه هم ناراحتم می‌کنه بلاخره از یه جایی باید جلوشون گرفته بشه

اره واقعا خیلی بده خدا لعنتشون کنه که همه جارو ب گند کشیدن 

ببخشید ولی خیلی خندیدم از تصور اینکه کاریتون نداشته میخواسته صندلی بزار پایین تختتون و نگاهتون کنه🤣 ...

خواسش میکنم راحت باش

خودمونم خیلی خندیدیم بهش😂