2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفر شدم

9640 بازدید | 33 پست

بعضي وقتا حس ميكنم از زندگي خستم دلم ميخواد نفرينش كنم.نميدونم چرا رابطمون حد وسط نداره.گاهي اونقدر باهم صميمي هستيم كه احساس خوشبختي ميكنم گاهي با هم شديد دعوامون ميشه كه دلم ميخواد بكشمش.مثل امروز.هميشه فك ميكنه حق باهاشه اصلا كوتاه نمياد.نميدونم چرا گذاشتم بچه دار بشم.فك ميكنم اگه بخوام جدا بشم نه پس اندازي دارم نه خانواده اي كه پشتم باشن.بچه ها لطفا برا آرامش خودم و زندگيم برام صلوات بفرستين😔خيلي تنهام.امشب اينقد گريه كردم چشمام ورم كرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا سياست ندارن.همه چيز و مستقيم به شوهرم ميگم.برا همين هيچ وقت طرف من نميگيره اما اونايي كه دو ...

عزیزم همین که خواستی چیزی رو بهش بگی که نباید بگی یه نیشگون ازت خودت بگیر تا یادت بمونه هر چیزی رو نگی 

نابود شد ،کسی که ارزش خود رو ندانست.  حضرت علی( ع)
دقیقا شوهره منم همینطور

همش خونه مامانمم شام ونهار شوهرمم 24 ساعت کاره اومده دنبالم یکم دلم گرفته بودحوصله ام سررفته میگه هان دوباره مامانت پرت کرده چیزیادت داده بخدا خیلی بی انصاف بیچاره مامانم ازصبح میره سرکارتا8 شب 

اون که همیشه باهاته پاهاته

مردها که واقعاخودخواهن

وبایدتوی خونه حرف خودشونوبزنن وکسی مخالفت هم نکنه

این که عجیب نیس عزیزم دیگه 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

[QUOTE=46456663]همش خونه مامانمم شام ونهار شوهرمم 24 ساعت کاره اومده دنبالم یکم دلم گرفته بودحوصله ام سررفته میگه ها ...[/QUOTEفکرمیکنن همه مث ننه های خودشونن که بلد باشن پر کنن 

میشه واسه زودتر مامان شدنم  صلوات بفرستید😙