2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

191 بازدید | 22 پست

بخاطر پریودی نیست تازه تموم شده 

از صبح درد دارم  در حدی که صاف نمیتونم بایستم 

از چیه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست نداری؟

نمیدونم خیلی وقته معاینه نشدم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
سنگین برنداشتی؟متمایل به سمت چپ وراست که نیست؟

نه دقیق زیر شکم و نزدیک به ناحیه خصوصی

درد یکسره هست

گاهی هم تیرمیکشه که اشکم درمیاد 

نه دقیق زیر شکم و نزدیک به ناحیه خصوصیدرد یکسره هستگاهی هم تیرمیکشه که اشکم درمیاد

باید آزمایش بدی عزیزم احتمال عفونت وسنگ وجود داره

حتما مراجعه کنید تا مراجعه برای کم شدن درد شیاف استفاده کنید

باید آزمایش بدی عزیزم احتمال عفونت وسنگ وجود دارهحتما مراجعه کنید تا مراجعه برای کم شدن درد شیاف است ...

ممنون عزیزم

عفونتتنبلی تخمدان داری؟

آره ۹سال پیش پریودام نامنظم بود رفتم گفت تنبلی داری وزنت کم کن منم ورزش میکردم و ۲۰ کیلو لاغرشدم پریودیم منظم شد دیگه نرفتم ببینم خوب شده یا نه

سونو کن یا عفونته یا شاید کیست داری ک ترکیده مایعش باعث دردشده . من ی بار اینجوری شدم از درد داشتم میمردم رفتم سونو گفتن اینجوری 

🇨🇳خانوما تو رو قران یکی کمک کنه بهم دختر مجرد ۲۱ ساله ام .لطفا بیایید تاپیکم دعاتون میکنم ب خدا🥺

گمشده در جنگل متروکه ی افکار ...
موقع سرفه یا زور زدن چیزی اندازه فندق بیرون که نمیزنه؟

چیزی بیرون نمیزنه ولی با حرکت و سرفه دردم زیادتر میشه