2777
2789

سلام خوشگلای نی نی سایتی بجز لیزر موهای زائد، روغن مورچه ، روغن رازیانه و عرق رازیانه و  نوره‌زرنیخ دار برای ریشه کن کردنِ بدون بازگشت  موهای زائدتون چی مفید بوده؟ بگین همه استفاده کنیم.

فقط مواردی رو بگید که نتیجه دائمی داشته و مو نازک  شده یا کلا از بین رفته برای همیشه.

مرسی☺️ ( لطفا این چیزایی که بالاتر اسم بردم رو مجددا ننویسید ... چون تکرار مکررات میشه. ممنون از درکتون )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا که مردیم از موی بیکینی😂😂😂

جلسه شونصد هزارم لیزرم با بهترین و گرونترین دستگاه ولی بازم کامل از بین نرفته ، دوماه هم که نمیری دوباره برمی‌گردن روز از نو روزی از نو.....  مشکل هورمونی هم ندارم ازمایش دادم.

جلسه شونصد هزارم لیزرم با بهترین و گرونترین دستگاه ولی بازم کامل از بین نرفته ، دوماه هم که نمیری دو ...

من همش درحال تمیزکردنم باردارم یکم موهام کم شده ولی اذیتم

شوهرمم خیلی حساسه همش باید تمیز باشم

میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤
من همش درحال تمیزکردنم باردارم یکم موهام کم شده ولی اذیتمشوهرمم خیلی حساسه همش باید تمیز باشم

نمیدونم واقعا باید چیکار کرد

من روغن رازیانه و نوره و روغن مورچه رو هم طولانی مدت استفاده کردم ولی اصلا نتیجه بخش نبود. دائمی نبود رضایت بخش هم نبود.

اره ولی دنبال یه راه بدون بازگشت هستم. یکبار برای همیشه راحت بشیم

نمیشه متاسفانه ولی اینکه دو تا سه تار اهرش میمونه خیلی بهتر از لیزر وووو ک دائمی نیست 

من خودم وکس   استفاده کردم 

ولی الان اپلیدی میزنم هیلی خوبه موها بیکینی دیگه مث قدیم چمن نیس 😂😂

پر  حسرت های شیرین💔