2777
2789
عنوان

رفع همیشگی موهای زائد بدو بیا توووو ❌❌⛔⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 20 پست
روغن مورچه تاثیری نداشت

روغن مورچه بیشتر زیر پوستی میکنه.

منک همون فقط رو اوردم ب ژیلت بااینک تیره میکنه نمیدونم دیگه چکار کنم.

نوره هم امروز نزده فردا انگار گ انگار 🤷‍♀️ 

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه متاسفانه ولی اینکه دو تا سه تار اهرش میمونه خیلی بهتر از لیزر وووو ک دائمی نیست من خودم وکس ...

وکس خیلی دردناکه من یبار انجام دادم تو ارایشگاه یک هفته تمام بیکینیم ، دستهام و کشاله رانم کبود بود، برای افرادی که پوست نازک و حساس دارن خوب نیست اذیت کنندست واقعا. ولی بازم از این ستون به اون ستون فرجه همین که چمن نیست شکر خخخ🤣🤣🤣 

روغن مورچه بیشتر زیر پوستی میکنه.منک همون فقط رو اوردم ب ژیلت بااینک تیره میکنه نمیدونم دیگه چکار کن ...

افرین منم یکماه و نیم روغن مورچه زدم برای صورت ولی هیچی کم نشد موها ، نازک هم نشد. خیلیاشم زیر پوستی شدن بقول شما. روغن رازیانه باز بهتر بود یکم... نازک کرد و رشد مو رو کندتر کرد 

وکس خیلی دردناکه من یبار انجام دادم تو ارایشگاه یک هفته تمام بیکینیم ، دستهام و کشاله رانم کبود بود، ...

😂😭😭😭😂😂

واقعا درد ناکه اولش  افففق الان ک فک میکنم من چه پوست کلفتم😂😂😂

اپلیدی باز دردش کمتره پنج ماه  وکس استفاده کردم 

الان تازگیا دارم اپلیدی 

استفاده میکنم 

ولی پاهام هنوز مث چمننن 😂😂😭😭💔

پر  حسرت های شیرین💔