2777
2789

من هرکاری که شنیدم خوبه انجام دادم ولی بازم قلبم اروم نمیگیره و فکر میکنم براش کم میزارم 

و اینم من آدم مذهبی نبودم ولی بعد فوت کردن عشقم هی بهم قرآن بخون قرآن بخون خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و محجبه شدم توبه کردم 

الانم ده ماه میگذره دوست دارم بدونم جاش خوبه هدیه های من بدستش میرسه 

روزی شیخ مهدی فقیهی برای گرفتن استخاره به نزد آیت الله بهجت مراجعه می‌کند و بابت رفع گرفتاری از ایشان راهنمایی میخواهد.

آیت الله بهجت به ایشان میفرمایند: چرا فاتحه کبیره نمی‌خوانید؟

شیخ مهدی فقیهی می‌پرسد، فاتحه کبیره چیست؟ و آیت الله بهجت، متن فاتحه کبیره را برای شیخ مهدی فقیهی شرح می‌دهد:

یک مرتبه سوره حمد؛

یک مرتبه چهار قل ( سوره های کافرون، فلق، توحید و ناس)

هفت مرتبه سوره قدر؛

سه مرتبه آیت الکرسی؛

در این عکس نوشته، در فضیلت خواندن فاتحه کبیره از زبان آیت الله بهجت نوشته شده است که:

هرکسی برای میتی، این گونه فاتحه بخواند، هم رفع گرفتاری از خودش می‌شود و هم گنجی است برای میت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

منم عشقمو یازده سال پیش از دست دادم😢😔

همیشه اول مامانم بعد اونو اسم میارم و خیلی پیش خدا براش طلب استغفار میکنم مطمعن باش همه ی خیرات هایی ک می‌کنی ب روحش میرسه ذره ای شک نکن