بچه ها شاید از نظر شما خنده دار باشه اما خوب ما کلا خیلی باهم مشکل داریم شوهرم از امروز می ره باشگاه اونم هر روز البته منم می رم قبل الان 7سالی میشه اما من جا خوردم فهمیدم میخواد بره خوب ما وضع مالیمون خوب نیست ی جا کار میکنه و جای دیگه هم آژانس می ره اما خوب قسطامون همش عقب میفته اینم بگم ک این قسطارو ما باید ب بابای من بدیم کرایه خونمون هم چون خونه بابام هستش روی دوتا قسط دیگه مثلا الان سه ماه میشه ک دوتا قسط و نتونستیم بدیم.کارتش دست منه اما همیشه من گفتم این ماه باید این کارو کنیم قسط داریم اینا حالا من میگم اگه واقعا دغدغه فکری داری ک دیگه ب باشگاه نمیرسی یا حالا اون هیچ نباید بگی من باید فعلا وقتمو برای کار بذارم اگه بدهیت ب کس دیگه هم بود اینجوری بودی اصل مطلب اینک بهم فشار اومده انگار عین خیالش نیس.اینم بگم رفیق باز نیس یا اینک بره بگذره برای خودش خرج کنه و اینا.نباید ناراحت بشم ب منتظرتون؟ نمیخوام ب خودش بگم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بره باشگاه بهتره تا به خاطر فشار کار معتاد بشه. دیگه اینم پرسیدن داره!!!!!!!
گفتم شاید خنده دار باشه از نظر شما بعد اینکه من تو این چندسال خودم هزینه باشگاهمو میدادم بخاطر توجه جیب حالا پشیمونم اونوقت ایشون تو این وضعیت باشگاهم میره
اگه مردی نمیتونه خرج زندگی شو دربیاره مجرد بمونه باشگاه بره، دیگه ازدواج کردن و قسط ندادن و باشگاه رفتن خیلی زور داره، آدم پیش خونوادش سرشکسته میشه 😤
حتی پول باشگاه شما رو هم نمیده 😐
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋